Месечен хороскоп за януари 2015 г, за зодия Телец
Месечен хороскоп за януари 2015 г, за зодия Телец    През първата половина на януари вашите таланти ще си намерят по-полезно приложение, ще се появи усещането за успех, лекота в живота, признание. Някои Телци ще поискат да променят нещо в дома си, на вилата, проявявайки скрити архитектурни заложби в себе си.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    До 15-ти конфликтността в решаването на всекидневните въпроси ще е повишена, възможно е да проявявате разточителност и непрактичност в разходите си. Покупките трябва да правите според настроението си, можете да се доверите на интуицията си. Краят на годината за Телците беше нелек и сега, за да увеличите оборотите по-бързо и да се почувствате по-уверени в ангажиментите си, ще са ви необходими две по-големи придобивки – за самите вас и за вашия бизнес.
    Още с настъпването на 2015 си изградете стратегия за работа и живот. Не се колебайте да внесете необходимите промени в ежедневието си, особено ако по този начин ще постигнете по-голяма ефективност на работното си място, а в личен план ще си осигурите повече време за пълноценен отдих.
    Имайте предвид, че до средата на януари ще страдате, защото ще ви липсва достатъчно енергия – това може да ви направи мудни и без каквото и да било желание да се занимавате с рутинните си ангажименти. Здравето ви ще бъде сравнително стабилно, но не трябва да предприемате каквито и да било рисковани ходове, с които да му навредите.
    През втората половина на януари ще успеете да осъществите поредица от пътувания, благодарение на които да повишите своята ефективност и в същото време да увеличите материалните си приходи. Позитивната нагласа ще ви помогне да преодолявате съвсем ненадейно възникнали проблеми, застигнали ви в неособено подходящ момент.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Опитайте да се справите с някои въпроси от изминалата година, като в това число приключите и със проектите, които през 2014-а не сте могли да осъществите както сте планирали.