Месечен хороскоп за януари 2015 г, за зодия Овен
Месечен хороскоп за януари 2015 г, за зодия Овен     През този месец Овните няма да са в състояние да открият някакви мотиви за активен живот и постижения. Може би просто за тях е дошло време за почивка – да заминат някъде по-далече, в тишината на някое отдалечено село и да не виждат никого.
    Между другото, родителите ви ще бъдат много благодарни за всякакви подаръци от ваша страна, особено ако са неочаквани, а ще се зарадват и на най-обикновено внимание към тях.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    През първите две десетдневки звездите няма да са много благосклонни към огнените знаци, но през третата скуката най-после ще отстъпи място на големи и ярки преживявания, животът явно започва да се подрежда.
      С настъпването на 2015 ще почувствате, че възможностите ви в професионален и в материален план значително се увеличават. Късметът ще ви съпътства още през първите дни на януари, когато ще вземете важно решение, с което ще повлияете на цялостното развитие на кариерата си през следващите 11 месеца.
    Постарайте се да проявявате смиреност, защото само по този начин ще избегнете коментари или ще се предпазите от действия, с които да нараните нечии интереси. До средата на месеца ще увеличавате възможностите си благодарение на осъществените от вас пътувания. Не оставяйте нищо на случайността, тъй като това ще бъде срещу вашите интереси. Подбирайте с разум партньорите и хората, на които се доверявате.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    През втората половина на месеца предприетите от вас инициативи ще бележат значителен прогрес. Имайте предвид, че всяка погрешна крачка сега ще ви коства много в бъдеще, така че е важно да бъдете съсредоточени и внимателни.
    Любовта ще остане на заден план, което може и да стане причина у интимната ви половинка да се породят съмнения. Поддържайте имунитета си висок, за да издържите на напрежението!