Изкуството на съблазняването
Женското щастие е любимият да е до теб – с тези думи без съмнение ще се съгласи всяка дама. В зависимост от това, какъв е според хороскопа вашият партньор, си струва да се придържате към определена тактика.
   И така, вашият принц е:
     Овен
   Трябва да създаваш у него чувството, че т о й те превзема – да бъдеш ярка, жива и сексуално недостъпна, да проявяваш своята независимост. Не бива да го преследваш, дори и да ти се струва, че правиш това деликатно и незабележимо; не бива да му даваш акъл какво да прави, да го лъжеш, да допускаш еднообразие в отношенията ви.
   Телец
   Препоръчва се да бъдеш предана, мила и благодарна слушателка, да ласкаеш и удовлетворяваш суетата му, веднага да отгатнеш каква храна и музика обича. Не се препоръчва да прибързваш, да се хвалиш с предишните си любовни романи.
   Близнаци
   Постарай се да бъдеш благоразумна както в леглото, така и в живота, да си осведомена за това, което се случва в света, да кокетничиш с него. Не допускай да попаднеш под неговата власт, както и скука във взаимоотношенията ви.
   Рак
   Постави си за цел да бъдеш мека и нежна, да се научиш да бъдеш търпелива и да готвиш добре. В никакъв случай не го дразни – реакцията му ще бъде непредсказуема.
   Лъв
   Съветваме те да бъдеш пламенна и динамична, но да не превъзхождаш в това самия него; да правиш така, че той винаги да остава в центъра на вниманието. Не те съветваме да го командваш, да го критикуваш, да го укоряваш за разточителността му.
   Дева
   Стреми се още в самото начало да му станеш добър приятел, докато не е открил у теб нещо по-съблазнително. Не се стреми да го дразниш, да флиртуваш с други мъже пред очите му, даже ако правиш това нарочно, за да привлечеш вниманието му.