Годишен хороскоп за зодия Риби за 2015 година
Годишен хороскоп за зодия Риби за 2015 година

     Планетата Нептун транзитира във вашия зодиакален знак. Тя е ваш управител и ще престои тук до месец април 2025 година. Успех за всички, които са в сферата на изкуството, музиката, театъра, киното, телевизията и духовните занимания. В работата си ще влагате повече творчество и любов, защото планетата Нептун е висшата октава на любовта. Ще се наложи да промените начина си на мислене и не толкова често да плувате срещу течението, за да постигнете това, което сте си поставили като цел след рождения си ден.

{jumi[ads/ads-468.php]}
     Необходимо е да мислите трезво и рационално. Да не се предоверявате, но и да не се изолирате. Бъдете сигурни, че всяка ваша крачка се наблюдава, но с увереност в собствените сили и възможности ще успеете да се наложите през настоящата година. Не пренебрегвайте съветите на приятели и колеги, но крайното решение е ваше.
     КАРИЕРА
     През първото тримесечие на 2015 година ще ви бъде по-трудно да се ориентирате и да действате със замах. Все още сте под влиянието на старата година, с нейните проблеми, грешки и отлагания. Трябва сериозно да направите една преоценка, да вложите максимум усилия и да започнете отначало. Много от вас ще претърпят промени на работното место поради съкращения или реорганизации, а други ще търсят изява в друга, съвсем нова насока.
     С настъпването на месец юли за вас изгрява звездата на възможностите ви: подкрепа от семейството, приятелите, работодателите и възход в кариерата. Тези от вас, които искат да сменят работата си за по-добре платена, ще получат прекрасни предложения. Безработните ще започнат работа. Избягвайте да сключвате договори и да правите кардинални промени по времето, когато планетата Меркурий е ретроградна.
     ФИНАНСИ
     Започва вашият подем на благополучието и късмета, на добрите материални приходи. Въздържайте се от необмислени разходи и не теглете кредити, преди да сте изплатили старите. Проявете малко финансово ограничаване, докато си стъпите на краката.
     ПЪТУВАНИЯ
     Пътуванията през годината ще ви доставят удоволствие и ще ви зареждат с необходимата енергия. Почивката за вас се очертава през месец август, но запазете няколко дни за почивка и преди рождения ви ден.
     ЛЮБОВ
     През новата година сте под влиянието на Венера, Нептун и Юпитер. Нептун ще престои приблизително 25 години във вашия зодиакален знак и трябва много да внимавате и да се предпазвате от нейното въздействие, от импулсивни и недобре обмислени интимни връзки. Заложете на духовното привличане и истинската любов. Обичате да бъдете влюбени и мечтаете за приказни преживявания с щастлив край, но в живота невинаги е така.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     Налага се да промените ценностната си система при избора си на партньор в живота. През тази година ще ви привличат представители на зодиакалните знаци Телец, Рак и Дева. А месеците, в които ще ви върви в любовта, се очертават юли и септември. За да намерите и запазите интимния си партньор, ще трябва да се потрудите много, да се промените и да се откажете от някои измамни илюзии.
     ЗДРАВЕ
     Първо трябва сериозно да помислите за правилния и здравословен начин на хранене. Застрашени сте от напълняване. Включете плодовете и чистия пчелен мед за подсилване на имунната система. Така ще се предпазите от вирусни заболявания през пролетта и есента. За дамите тази година е много важно да избират подходящи обувки за всеки ден, за да избегнат травмите в областта на глезените.