Годишен хороскоп за зодия Козирог за 2015 година
Годишен хороскоп за зодия Козирог за 2015 година
     Родените под знака ще имат невероятния съдбовен шанс да изразят в цялост своите познания и способност. 2015-та година е ключова за вас, защото ще се превърне в шанс за заемане на професионалната позиция, която заслужавате. Ще бъдете учудени от просперитета, който ви очаква.

{jumi[ads/ads-468.php]}
     Влиянието на планетата Сатурн, която е ваш управител, ще ви помогне именно тогава, когато вие действително работите за интересите на мнозинството, но и за себе си. Започват силните за вас, за бизнеса и за професията периоди. Тази година ще ви зарадва с много нови предложения за развитие, делово сътрудничество и работа за безработните. От вас зависи дали ще се възползвате от това навреме, без много колебания и прекомерни претенции.
     РАБОТА И КАРИЕРА
     Планетата Юпитер през първото полугодие на годината увеличава шансовете ви за професионална реализация. Добрите условия, старанието ви да се докажете, добрият микроклимат ще подпомогнат вашата стабилизация.Бавно, но сигурно се придвижвате по служебната стълбица, стремейки се към престиж. За безработните – намиране на работа чрез близки и познати. За желаещите да открият своя собствена фирма – да изберат месец май.
     ФИНАНСИ
     През годината парите няма да ви липсват, но ще трябва да си ги заработите. Даром няма да ги получите. Летният период, независимо че за много хора е за почивка, за вас е доходоносен, особено след месец юли.
     ПОЧИВКА
     Повече пътувания се очертават на хората, работещи във фирми с чуждестранно участие, за заетите в сферата на комуникациите, транспорта и туризма. За всички останали – това са служебните командировки, но в редки случаи. Отпуската е за предпочитане да ползвате през зимния период или през месец май.
     ЛЮБОВ
     Вие сте предпазливи и организирани хора, не се предоверявате особено много на всеки или в началото на дадено запознанство. За вас е необходимо време, за да допуснете човек до себе си. Обичате да контактувате с общественозначими и популярни личности. Да се гордеете с човека до вас. В отношенията сте директни и честни. Имате определен стереотип за човека, в когото трябва да се влюбите и с когото да създадете семейство.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     Държите на честността, точността и все още старомодните ценности във взаимоотношенията. Ще бъдете привлечени от представители на зодиакалните знаци Телец, Дева и Рак. Добри приятели могат да ви бъдат Скорпионите и Рибите. Щастливи месеци в любовта се очертават май и юли.
     ЗДРАВЕ
     Обърнете внимание на здравето си в началото на есента, когато съществува опасност от травми. Прекаленото притеснение и преумората ще са част от причините, затова пазете нервната си система. А през зимните месеци се пазете от простуди, които могат да рефлектират в костната система.