Годишен хороскоп за зодия Стрелец за 2015 година
Годишен хороскоп за зодия Стрелец за 2015 година
    Започвате Новата година с нагласата за промени, позитивно настроениe и устремени към определени цели. Акцентите падат върху работа, кариера, семейство и приятели. Особено влияние върху вас ще окажат планетите Юпитер (вашата зодиакална планета) и Венера.  Ще имате благословията и благосклонността на планетите, но трябва да вложите много труд. Нищо даром няма да ви се даде.

{jumi[ads/ads-468.php]}
     Първите два месеца – януари и февруари – ще бъдат месеци на планиране и ориентиране в обстановката. Ще имате повече време за дом и семейство. Работа ще имате, т.е. няма да ви липсва. Дори може да се каже, че ще бъдете в някои моменти пренатоварени, но истинската ви реализация ще започне от март и април. Годината  отваря широко врати почти във всички области от вашия живот. Не се притеснявайте, че трябва с някои неща да приключите или да се разделите. Това е така, за да можете да започнете отначало.
     КАРИЕРА
     В годината ще успеете да се реализирате професионално, стига да влагате повече творчески нюх във всичко, което вършите. Висок успех ще имат тези Стрелци, които са заети в сферата на изкуството, модата, козметиката, музикалния бранш и търговията. В отношенията си с колегите трябва да бъдете много тактични и толерантни. Да се стремите да не вземате еднолични решения, а да се съветвате с колеги и приятели.
    От март месец започва вашият възход в работа и кариера. Бъдете особено внимателни, когато планетата Меркурий е ретроградна, когато трябва да избягвате подписване на договори, да стартирате ново начало, да се премествате на нова работа, да приемате нови работници, да откривате фирми и офиси.
    Планетата Юпитер ще ви подкрепя във вашите начинания, а през втората половина на годината ще се увеличат хората, на които можете да се уповавате. Марс ще ви дари с енергия, за да постигнете вашите планове.
    ФИНАНСИ
    Ако през годината успеете да се преструктурирате в професионален аспект, приходите ви ще бъдат добри. От месец юли ще имате възможност за по-високи приходи, да теглите кредити, да влагате в закупуване на дом, да правите различни инвестиции и влогове.
     ПОЧИВКА
     Пътуванията ви през годината в повечето случаи ще бъдат свързани с вашата професионална заетост, някои от тях и непредвидени във връзка с определена преквалификация. Почивката е желателно да разделите на две. Няколко дни – късно през пролетта, а останалата – в края на лятото. За предпочитане е планинска местност или екскурзия в чужбина.
    ЛЮБОВ
    Вие сте донжуаните на зодиака. Чаровни, комуникативни и вечно търсещи идеалната любов. Тази година обръщате внимание на интелекта, външността, интересния събеседник, с когото можете да разговаряте свободни, приятелството. Месеците, през които сте щастливи в любовта, са юни и октомври. Привличат ви представители от зодиакалните знаци Овен, Лъв и Близнаци. А тези, които имат интимен партньор до себе си, вероятно за времето от юни до октомври ще сключат брак.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Семейните Стрелци – през първото полугодие са възможни конфликти, които за една част ще завършат с развод, а останалите ще трябва да се научат да отделят необходимото време и внимание за дом и семейство. След месец юли  хармонията в семейството ще бъде възстановена.
     ЗДРАВЕ
     Пазете се от преумора и нервно пренапрежение. От крайности в храненето и пикантни храни, от такива, в които има прекалено много захар. Подбирайте обкръжението си и контактувайте с положително настроени емоционално хора, за да не привличате негативната енергия. Както казах по-горе, почивката си разделете на два пъти, за да се заредите с необходимата енергия за работа и да предотвратите евентуален спад в имунната си защита.