Годишен хороскоп за зодия Скорпион за 2015 година
Годишен хороскоп за зодия Скорпион за 2015 година
    Като цяло 2015-та година ще бъде година на работа и кариера, на поемане на по-големи отговорности относно професионалния и личния ви живот. Това неминуемо ще окаже въздействие върху контактите и комуникациите с близкото ви обкръжение и понякога ще се чувствате самотни и изолирани по отношение на социалния си живот. Но за сметка на това през годината  ще може да реализирате много от плановете и мечтите си.

 {jumi[ads/ads-468.php]}
    РАБОТА
    Януари и февруари са месеци, през които ще бъдете заети повече с планиране, след една обстойна равносметка на изминалата 2014 година. По принцип през настоящата година няма да ви липсват ангажименти, а ако сте успели да изградите собствен бизнес, от средата на февруари ви очаква много работа.. Работите ли – ще бъдете оценени и оттам също ще очаквате добри приходи. В годината ви чакат добри и доходоносни бизнеспартньорства, споразумения и сътрудничества. През първите месеци на годината ще ви бъдат предложени участия в съвместни проекти, в които ще успеете да докажете вашите възможности и да осъществите плановете и идеите си.
     Успеете ли да издържите на натоварването и да се отдадете на работа и кариера, в течение на времето ще можете да влезете в един определен ритъм и да имате време за всичко останало. Но трябва да се научите да планирате, да имате график, да водите сметка, времето да ви е разчетено до минути.
     Вторият управител на вашия зодиакален знак – Марс (управител и на Овена) – ще ви носи осезаеми успехи и ползи в кариерата. През тази година ви предстои изпълнението на много стари и нови проекти. За да имате успех, ще се наложи да взимате участие във всички сфери, които са свързани пряко или косвено с вашата специалност.
     Ако пък сте безработни – пред вас ще се отворят вратите, особено през второто полугодие. За да се изявите като добри специалисти и да имате развитие на кариерата, ще трябва да участвате в курсове, семинари, школи и всякакъв вид обучение и преквалификация.
     ФИНАНСИ
     Под влиянието на Юпитер, ще се радвате на добри финансови приходи, благодарение на работата си и участието на богати фирми, партньори или съвместни проекти с финансово стабилни такива. Така че първото полугодие е време на стабилизация и работа. Кредити ще теглите, ако са ви необходими за влагане в работни проекти.
     ПОЧИВКА
     Времето ви за почивка се очертава през месец юли . А пътуванията ви са свързани предимно с работа, семейство и близки.
     ЛЮБОВ
     В любовта сте много емоционални, страстни и чувствени. Но през тази година ще бъдете по-уверени в себе си и по-отговорни към партньорите си. А ако не сте открили досега истинския си партньор в живота, ще го намерите. Силните ви месеци ще се окажат месеците март и май. Влиянието на планетата Венера ще ви изправи пред необходимостта да изразявате чувствата си спонтанно и свободно.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     Да бъдете в хармония с интимния си партньор, да се радвате на взаимност и доверие. Привличат ви представители на зодиакалните знаци Телец, Риби и Козирог. Добри приятелства можете да осъществите с представители от зодиакалния знак на Девата.
     ЗДРАВЕ
     През 2015 година ще трябва да обърнете внимание на урогениталната система, костната система и горните дихателни пътища. През пролетта и есента ще се наложи да вземете превантивни мерки при грипни епидемии. Приемът на течности в следобедните часове ще подпомага дейността на бъбреците, а приемът на витамини и минерали през пролетта и есента ще ви предпази от вирусните заболявания. През годината ще трябва да се доверявате предимно на алопатични лекарства, съпроводени с билкови чайове (които са само съпровождащи, а не основно лекуващи).