Годишен хороскоп за зодия Везни за 2015 година
Годишен хороскоп за зодия Везни за 2015 година

   Съдбата е готова да поднесе на родените под знака Везни своите подаръци и реализацията на планове и мечти, благодарение на силните положителни влияния на звездите. Не трябва обаче това да е повод за възгордяване. Планетите поставят пред родените под знака изрично условие – ще получат благоразположението им, ако съумеят да постигнат баланс във взаимоотношенията и се постараят да разбират ближните си.

    С настъпването на Новата 2015-та година не трябва да избързвате с реализацията на замислените от 2012-та година промени. Сега е моментът да се стабилизирате, да задържите първо това, което сте постигнали до края на март. След което започва вашият възход.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     РАБОТА И КАРИЕРА
     До края на месец март ще се наложи да търсите подкрепата на приятели и колеги, да преподпишете стари договори, да стабилизирате постигнатото през изминалата година. От април започва вашият възход, когато ще видите постигнатите резултати и ще ви бъде предложено повишение за доказани постижения. Ще се наложи да повишите квалификацията си чрез курсове и семинари. Повечето от пътуванията ви ще бъдат свързани с професионалните ви интереси.
     С каквото и да се занимавате, месец май за вас ще бъде месец на най-високите резултати. А много от вас ще предприемат пътуване в чужбина с цел работа. Късметът ще ви съпровожда и в случаите, когато в компанията, в която работите, ще се наложат съкращения. А това може да сложи някакво ново начало или започване на частен бизнес, за който до сега не сте имали смелост да започнете.
     ФИНАНСИ
     Приходите ви се очертават предимно от вашата професионална заетост. Ще се наложи да бъдете по-пестеливи, да имате точен разчет на приходи и разходи. Да спестявате, колкото и минимално да бъде това, поне до първата десетдневка на месец юли. Теглене на заеми и кредити може да ви подпомогне, но това трябва да стане в началото на пролетта.
    ПОЧИВКА И ПЪТУВАНИЯ
    Почивката ще ви се отрази най-добре в началото на септември, а пътуванията да бъдат свързани с вашата преквалификация, обучение и работа в чужбина.
    ЛЮБОВ
    Месеците, в които най-много ви върви в любовта, са месеците февруари и април. За вас животът ви няма смисъл, ако не сте влюбени. Но избягвайте да влагате цялата си енергия в една любовна връзка. От една страна ще се лишите по този начин от социален живот, а от друга – има опасност да задушите интимния си партньор с постоянното си присъствие.
     Определено сте привлекателни хора, но в духовен план в живота трябва да се учите от връзките си, да има повече баланс и изискванията ви да не са толкова високи. Идеален партньор няма. Ревността е пагубна за вашата свобода, но и за тази на партньора ви. Поводи за нови запознанства ще има всеки ден и всеки момент, особено през първото полугодие.
    Силно ще ви привличат представители на знаците Водолей и Овен. В желанието си да не сте сами, защото за вас самотата е пагубна, не избързвайте да сключвате брак, а отложете за късна есен. При семейните Везни децата са свързващото звено, а и годината е такава, че може да увеличите броя им с още едно.
     ЗДРАВЕ

     През 2015 година се изисква да сте особено внимателни към здравето си. Поради прекалената си заетост и непрекъснатото претоварване с работа, очаквайте срив през пролетните месеци и есента – месец ноември. Пазете се от простуда, за да избегнете възпаление на гърлото и бронхите, вземайте допълнително витамини. Обличайте се съобразно времето, а не с модата и така ще се предпазите. За доброто функциониране на бъбреците пийте предимно минерална вода до литър и половина на ден, като сменяте източника ? на всеки три месеца.