Годишен хороскоп за зодия Дева за 2015 година
Годишен хороскоп за зодия Дева за 2015 година
     През 2015-та година очаквайте много промени, пътувания и срещи с нови хора, които ще бъдат свързани с вашата професионална реализация. Малко трудно ще се адаптирате, но е наложително да се научите да рискувате. Искате ли да сте сред обществото, да бъдете забелязани – приемете промените.

{jumi[ads/ads-468.php]}
         Естествено, няма да ви липсват и проблеми с близките, поради честите Ви отсъствия и ангажираност. Но ако добре планирате свободното си време и оставите поне мъничко от него за всеки поотделно вкъщи – ще игнорирате недоразуменията по този въпрос. Бъдете подготвени за настъпващите промени още с първите дни на Новата година, когато ще имате възможност да се стабилизирате и да намерите правилния път за достигане на поставената цел.
     РАБОТА И КАРИЕРА
     От 19-ти януари до 5-ти февруари е време за съставяне на планове, сключване на договори, нововъведения и разговори с колектива по въпроси, които касаят повишаването на ефективността на работата. Това е време, когато можете да внедрите вашите предложения и да подобрите условията на труд. За безработните – да си намерят работа, дори това да е свързано с преместване в друго населено место. Другата реална възможност за изява в кариерата е през втората половина на месец май и септември.
     Вашето трудолюбие и прецизност ще бъдат забелязани от вашите работодатели, но ако се проявите през тази година като водещи и самостоятелни. Да влагате творчески подход във всяко начинание, а критиката към обкръжението ви да бъде смекчен до минимум. През декември не предприемайте нищо ново и изчакайте до следващата година.
     ФИНАНСИ
     През годината вашите финансови възможности се увеличават. През есента вие ще можете да се радвате на плодовете от своя труд, докато през първото тримесечие на много от вас ще се наложи да теглят заеми за влагане в производство, откриване на фирма или повишение на образователния ценз. Бъдете особено внимателни при подписване на документи за времето от 23-ти февруари до 17-ти март, от 26-ти юни до 20-ти юли и от 21-ви октомври до 10-ти ноември. Избягвайте да давате заеми и да теглите кредити от 21-ви декември до края на годината.
     ЛЮБОВ
     В контактите си с хората и колегите през тази година трябва да бъдете особено внимателни и съобразителни. Вашата доверчивост в желанието да бъдете в помощ на всеки може да ви подведе. При всяко ново запознанство ще трябва да отделите повече време за опознаване, за да го впишете в графата на приятели и близки. За близкото ви обкръжение ще важи мотото: „Непоискано добро не е добро”. За семейство и роднини ще трябва да разпределите правилно времето си за работа, кариера и дом, семейство. Изцяло може да разчитате на близките си при споделяне на професионалните си проблеми и всичко, което ви притеснява. Така ще получите необходимата подкрепа и увереност в начертаните от вас цели. Ще ги направите съпричастни в успехите си.
     В ЛЮБОВТА и интимните ви взаимоотношения през годината ще търсите страстна и чувствена натура. Вие ще бъдете водещите и в повечето случаи ще трябва да направите първата стъпка към сближаване. Ще преживеете хубави мигове на любовно опиянение, въпреки че няма да имате достатъчно време лично за себе си. Влагането на повече страст и интимност (което не е присъщо за вас) ще привлича противоположния пол. А имате ли вече интимен партньор до себе си, ще възобновите взаимоотношенията си в нова насока.
{jumi[ads/ads-468.php]}
         Желанието ви да представите своята бъдеща половинка пред семейството ви ще се окаже на крачка от сключването на брак след месец септември. За семейните годината няма да бъде много лесна, но ви се дава възможност да се сближите чрез децата си и техните проблеми, които няма да бъдат малко.
     Естествено, че месец август е месец на „ Сатурновата дупка” и трябва да го използвате за излизане в отпуск, за почивка, развлечения, пътувания, спорт и туризъм. ЗДРАВЕ: Вашето здраве през цялата година ще бъде подвластно на правилното разпределение на времето за работа, почивка и храна.
     Прекалената ви заетост може да рефлектира в главоболие и проблеми с храносмилането. Не допускайте повече от 5 кг над нормалното ви телесно тегло, като намалите приема на въглехидрати. август месец използвайте за пречистване на организма с прием на зеленчуци и плодове.