Годишен хороскоп за зодия Лъв за 2015 година
Годишен хороскоп за зодия Лъв за 2015 година
     Вие сте от онези представители на зодиака, които през настъпващата 2015 година могат да се порадват на благотворно влияние. Да постигнете материален успех в интересуващата ви сфера или бизнес. Но не избързвайте. През първите три месеца ще се наложи да поработите и да се доказвате. Още през месец януари ще изживеете много промени, за някои дори професионални. Бъдете внимателни, не избързвайте, защото няма да сте подготвени за това.
     РАБОТА
     Занимаващите се със собствен бизнес вероятно сами ще предизвикате проблеми, които трудно ще преодолеете през юли и август. Затова бъдете по-предпазливи и не се предоверявайте на никой. Изобщо за всички представители на този зодиакален знак през първото полугодие на Новата година ще се наложи много да внимавате. Не предприемайте необмислени промени, за които не сте подготвени или не сте се консултирали със специалист за евентуалните резултати. Избягвайте рискованите начинания.
     Едва след рождения ви ден ще откриете нови възможности за професионално израстване, започване на нова дейност, която сте обмислили отдавна, нови делови контакти. През септември ще получите голяма подкрепа и последните три месеца от годината ще пожънете значителен успех от положения труд през годината.
     ЛЮБОВ
     В любовта проблемите са предимно през месец януари, а през второто полугодие – през септември и началото на декември. Затова не пренебрегвайте любимите хора до вас заради работата си и кариерата. Не ограничавайте свободата им, като ги натоварвате с ваши задължения. Необвързаните през май и юни имат шанса да се запознаят с голямата си любов и да създадат семейство към края на годината.
     ЗДРАВЕ
     Здравето ви може да бъде нарушено предимно от притеснения, свързани с професионалната ви реализация. Контролирайте кръвното си налягане. Благоприятен момент за отдих и почивка е втората половина на юли и началото на август. Ако отидете на море, избягвайте преките слънчеви лъчи. Имате ли проблем с очите, опитайте се да наблюдавате изгрева на Слънцето край морето.