Годишен хороскоп за зодия Рак за 2015 година
Годишен хороскоп за зодия Рак за 2015 година
     През годината вашият живот ще бъде насочен към семейството и приятелите. Предстоят ви много поводи за съвместни сбирки и тържества. Желание за сплотеност и взаимопомощ. За добро или за лошо – винаги ще има на кого да се опрете, от кого да очаквате съдействие и помощ, пред кого да споделите както успехите, така и провалите си. Но 2015 година ви дава възможност за закупуване на дом или недвижимо имущество, за ремонт на жилище, за отбелязване на семеен юбилей или някакво важно събитие в семейството ви.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     КАРИЕРА
     В професионалната сфера ще вложите много старание и сили, за да постигнете това, към което се стремите. Възможности и хоризонти се откриват, но бъдете внимателни и изчакайте да измине месец Януари. От февруари вашите „портали“ се отварят и можете да действате със замах. Новите технологии и новият подход в работата ще са водещи. Не се страхувайте от промените, които времето изисква, защото конкуренцията е силна. През втората половина на месец юни планетата Юпитер ще подкрепи вашите усилия. Каквито и трудности да сте имали през първото полугодие, сега ще бъдат преодолени. Ще започнете да берете плодовете на вложения труд досега. Откриват се нови хоризонти, повишение или разширение на дейността, която изпълнявате. За безработните – нови шансове за намиране на работа.
     ФИНАНСИ
     През първото тримесечие на 2015 година е време за уреждане на задължения и евентуално теглене на нови кредити, които да вложите в действие през месец май. Към добрите инвестиции спада и повишаване на образователния ценз. Успешни месеци за бизнессделки и финансови постъпления са месеците април и септември.
     ЛЮБОВ
     В интимните взаимоотношения търсите сигурност и закрила, в лицето на зрял и преуспял в живота партньор. През тази година ще бъдете заети предимно с работа и кариера, а това предопределя по-малко време за любов и интимни взаимоотношения. Но за вас животът без любов и в самота губи своя смисъл. През годината ще изградите един въображаем образ, който да отговаря на определени критерии. Ще погледнете по-сериозно и отговорно на избора си. Ако до този момент сте били самотни, след месец април (май и ноември) се откриват възможности за нови запознанства, които да се превърнат по-късно в по-сериозни.
     Тези, които имат до себе си някой, ще направят една преоценка на отношенията и ако не са удовлетворени, ще сложат край, а други – с повече увереност – ще продължат напред, като сключат брак към края на годината. Най-много ви върви в любовта през месец ноември.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     ЗДРАВЕ
     Предразположени сте, според зодиакалния си знак, към стомашни болки, гастрит, хранителни алергии, нарушение на храносмилането и непоносимост към млечната захар. Луната, която е ваш зодиакален управител, ви прави много чувствителни. Затова през 2015 година трябва да бъдете стриктни в подбора си на храните. Да се съобразявате с фазите на Луната: когато тя е намаляваща, ще правите пречистване на организма и диети за отслабване; когато тя се увеличава (след Новолуние) ще подсилвате организма си с необходимите витамини, минерали и добавки. Включвайте в менюто си риба и морски продукти поне два пъти седмично. Почивката си планирайте или в началото на лятото, или в края на есента.