Годишен хороскоп за зодия Близнаци за 2015 година
Годишен хороскоп за зодия Близнаци за 2015 година
     Годината ви дарява с щастие и късмет в любовта. Ще имате повече свобода за себе си и за нещата, които ви привличат да правите. Това е година, в която ще трябва да затвърдите позициите си в обществената сфера, кариерата и любовта. След месец февруари ще почувствате прилив на позитивна енергия, нови идеи и нови възможности за реализация. Използвайте ги рационално, трупайте знания и ги реализирайте при всяка дадена от звездите възможност.

{jumi[ads/ads-468.php]}
     През последните две години натрупахте опит и това ще ви помогне да се реализирате професионално през първото тримесечие. Тези от вас, чиято работа е свързана с пътуване, ще бъдат по-ограничени до март месец, а работещите в транспорта ще трябва да проявят по-голямо търпение през цялата година. Ако сте позитивно настроени, вярвате в успехи и проявявате допустими рискове, годината ви ще е много успешна.
     Вибрацията й ви дава възможност да се реализирате в социалния и служебен живот, да подобрите взаимоотношенията си в семейството и в любовта. Понеже сте под управлението най-вече на вашата планета управител Меркурий, трябва да бъдете особено внимателни и да избягвате всякакви рискови начинания, пътувания, нови дейности, съдебни дела и важни начинания в периода, в който Меркурий е ретрограден.
     Кариера
     Ще трябва да затвърдите позициите си през първата половина на годината, да въведете някои нововъведения, да предложите промени, да се самоусъвършенствате. Да повишите нивото си на компетентност. Всичко това ще ви донесе през втората половина на годината повишение, а ако във фирмата ви предстоят съкращения – то вие, на базата на положения труд, ще останете на работа. Много Близнаци ще потърсят и нови възможности за реализация, като променят местоработата си. Моят съвет е повече спокойствие и да оставите кардиналните промени за следващата година.
     В общуването си с колегите бъдете отзивчиви и внимателни. Не разкривайте плановете си, но бъдете отворени за информация и възможности. Ръководството може да ви натовари с много и допълнителна работа, а колегите ви да проявят завист и на моменти да бъдат срещу вас. Затова се изисква внимание, тактичност и остроумие, което на вас не ви липсва. Но поради прибързаност и в желанието да действате веднага – ще сгрешите. Слушайте, приемайте и премисляйте.
     Желанието ви да говорите, да бъдете в центъра на вниманието, да споделяте и да комуникирате постоянно с близкото обкръжение може да ви изиграе лоша шега. Годината изисква внимание – не разкривайте много информация за плановете и делата си.
     Пари
     Финансовите ви постъпления ще са на база работата и кариерата ви. Вложените усилия през изминалата година и началото на 2015-та ще дадат своите плодове след рождения ви ден, когато за вас започва едно ново начало, откриват се нови хоризонти на действие, увеличение на приходите ви. Затова бъдете внимателни в разходите си до вашия рожден ден. Инвестирайте в дейности, които носят приходи, а не в материални неща, които засега не са ви необходими – т.е. можете да минете и без тях. Трябва да планирате почивката си през лятото и да отделите необходимите средства.
     ЛЮБОВ
     В общуването с обкръжението си вие сте открити, честни и слънчеви. Това ще подобри отношенията ви. Срещите ви с приятели и познати ще бъдат време за разтоварване и разнообразие във вашето ежедневие. До рождения си ден ще трябва да се разделите или поне да ограничите познатите, които ви дърпат назад, не са ефективни за вашето развитие, а само губят ценното ви време. След рождения си ден ще се наложи да направите подбор на приятели, колеги и познати. В зависимост от средата, в която попаднете и от хората, с които се обграждате, ще зависи вашият просперитет. Защото трябва да знаете, че каквото е вашето обкръжение – такива ще бъдете и вие.
     В любовта се очаква повишена чувствителност. Венера ви предоставя възможност да затвърдите връзката си, за да има хармония между вас. Тръпката на любовта ще ви съпътства през цялата година. Ако сте необвързани, трябва да бъдете тактични и търпеливи към изискванията си спрямо противоположния пол. Поводи и ситуации за нови запознанства и срещи ще има.
     Венера и Юпитер са на ваша страна. Интимният ви живот ще бъде изпълнен с любов, страст и хубави преживявания. Това е годината на правилния избор в живота ви. За много от вас това е ново начало, за други – затвърждаване на постигнатото от изминалата година, за трети – сключване на брак, а за семейните – дете.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     ЗДРАВЕ
     През тази година нервното ви напрежение в работата може да рефлектира в проблеми със съня. Затова е необходимо правилно да преразпределите времето си за работа и почивка. През лятото между Май и Септември ще трябва да отделите по няколко дни за море и планина. Чистият въздух и морската вода ще ви заредят с така необходимата ви енергия. Пролет и есен сте застрашени от простуди и проблеми с горните дихателни пътища. Прием на витамини, плодове и зеленчуци са превантивните мерки. За вас закуската е от особено голямо значение. Тя трябва да бъде съпроводена с чаша пресен плодов сок или чаша мляко. Времето за хранене трябва да бъде строго фиксирано. За да избегнете проблемите с двигателната система – потърсете калция в млечните продукти.