Месечен хороскоп за декември 2014 г, за зодия Риби
    След повече или по-малко спокойния ноември, декември ще донесе множество проблеми и непредвидени ситуации. Някаква необходимост (конфликти с власти или началници, произшествия с родители или нещо друго) ще преобърне всичките ви планове и ще ви застави да забравите за текущите ангажименти.
    {jumi[ads/ads-468.php]}
    Такава промяна, разбира се заплашва с нервна преумора или депресия. Затова през декември вие може да допускате грешки в своите решения и оценки. Най-ярко тази вълна от неприятности ще се прояви през периода 10-15, когато могат да се появят болести и аварии.
    Но през втората половина на месеца облаците ще се разсеят, вие ще можете да получите подкрепа, да си починете и да поправите вашите ангажименти. Преди Нова година пред вас ще се появи добър шанс.
    Големи амбиции за професионална реализация. Ще бъдете доста натоварени на работното място. Това не трябва да ви притеснява и изнервя, защото ще бъде съпроводено с много нови идеи за начинания, включително и за съвместна дейност.
    Каквото имате да вършите, трябва да си го правите самостоятелно, но да се съобразявате с колегите и колектива. След 3-ти ще получите подкрепата и протекциите на приятели, колеги и висшестоящи. Първо трябва да се докажете, а след това ще ви се даде необходимата помощ. Просто не бързайте, а работете методично и уверено. Нещата сами ще се подредят от само себе си.
    Ще ви бъдат възложени нови отговорности, ще трябва да се сработвате с нови партньори и колеги, а това понякога води до напрежение. Важното е, че до края на месеца ще берете плодовете но своя труд.
    Заетите в сферата на политиката ще получат известност и признание от страна на народа. От семейството ще получите необходимото разбиране и подкрепа. Предстоят ви много контакти, разговори и срещи след 7-ми декември. Пътуванията в повечето случаи ще бъдат свързани с вашата професионална и обществена насоченост. В каквато и сфера да работите, ако въведете някакъв нов елемент в работата си през този период, ще добиете известност и популярност.
    Финансовото ви състояние започва да се подобрява, но трябва да вземете решение за сигурното инвестиране. Ще ви се иска да похарчите малко пари за удоволствия, дрехи и всичко, което ще ви направи по-привлекателни през наближаващите празници. За безработните е настъпил моментът да си намерят работа.
    Вашата настойчивост е от особено значение. Дори предлаганите оферти за момента да не ви харесват, трябва да знаете, че впоследствие ще получите информация за квалифицирана работа, която да отговаря на вашите изисквания и ценз.
    {jumi[ads/ads-468.php]}
    Декември месец е решаващ за вас. Погледнете по-конструктивно на събитията около вас и пристъпете към по-активни действия. Коледните и новогодишни празници трябва отрано да планирате, като изберете в коя държава искате да бъдете, но може да се съберете и цялото семейство вкъщи.