Месечен хороскоп за декември 2014 г, за зодия Козирог
   Последният месец преди рождения ви ден може да ви разкрие някакви тайни, които ще ви заставят да се замислите дълбоко за себе си и за това, което по-рано вие изобщо не забелязвахте. Могат да се проявят някакви неприятности, емоционални преживявания или физическа умора. Още повече че затъмнението в средата на месеца също говори за възможни неразположения, при това повече от физически, а не психически характер.
   {jumi[ads/ads-468.php]}
   Много сили ще отидат за допълнителни извънредни доходи, за да можете за удовлетворите желанията на децата и да зарадвате любимите. Поради заетост ще се налага да лишите от внимание някои свои приятели. Може да обясните, че сега и вие самите се нуждаете от разбиране и подкрепа. След 22-ри нещата при Козирозите с всеки изминат ден ще се поправят, затова Нова година би трябвало да премине с висок дух. Поздравявам всички, които имат рожден ден през декември!
   Още с първия ден се настройте позитивно, че месецът ви ще бъде успешен във всяко едно ваше начинание.  Бавно, сигурно и с постоянство ще вървите напред. Ще реализирате много от идеите си. Запазете търпение и се опитайте да се поучите от по-възрастните и преуспели от вас. Като цяло звездите ще бъдат на ваша страна. Не е изключено някои от вас да пътуват в чужда страна по покана на приятел, а други – да се преместят да живеят и работят в чужбина.
   Не разчитайте само на късмета си, а се подгответе да положите много усилия и постоянство в преследването на всяка ваша цел. До 5-ти ще се наложи да се освободите от доста поизостанали дейности, като някои от тях приключите, а от други се окажете тотално. Така ще отворите път за новото начало за този месец. Знайте, че вие постигате много, но бавно и сигурно.
   Много неща, които са невъзможни за другите, ще бъдат постижими за вас. Доста напрегнат може да се окаже денят 9-ти декември, когато ще трябва да се съобразявате с много неща, а възможностите ви са ограничени. Предстоят ви нови договори или промяна на стари, привличане на нови клиенти, а за безработните – намиране на работа.
   {jumi[ads/ads-468.php]}
   Вашият личен и обществен живот е на показ и трябва да се съобразявате с това. Финансовите ви възможности може да не са големи, но са сигурни и постоянни. В личния си живот ще се чувствате добре, но след 11-ти декември избягвайте собственическото поведение към интимния си партньор. Чувствата ви са дълбоки и отделяйте повече време, за да бъдете с хората, които обичате. Думите и делата трябва да се припокриват.