Месечен хороскоп за декември 2014 г, за зодия Скорпион
      През декември Скорпионите ще се постараят да изстискат от себе си максимално възможното. Вашите финансови амбиции ще ви заставят да работите без да скръствате ръце, използвайки при това всички възможности, с които разполагате.  Но това няма да бъде само желание да се издължат дълговете или да се прекара добре на Нова година.
    {jumi[ads/ads-468.php]}
    Вероятно на някои Скорпиони им предстои преместване, смяна на квартирата или разкъсване на стари съюзи. За съжаление в края на месеца са вероятни семейни конфликти, скъсване с близки, взаимно неразбиране. Този период може да почака и с успех да се решат всички въпроси в началото на месец януари.
     Шанс да реализирате мечтите си за финансова стабилност. Имате всички фактори за това, защото и Слънцето ви подкрепя.  Ще бъдете активни, дейни, изпълнени с нови идеи, ще можете да материализирате всяка ваша цел. Успех във финансовата сфера, ще искате от всичко да извадите дивиденти. Особено силни са дните, когато и Луната преминава през знака на Стрелеца, Рибите и Новолунието. Голяма част от представителите на зодия Скорпион ще потърсят работа в чужбина, заедно с цялото си семейство.
    През първата десетдневка дните са благоприятни за срещи, контакти и успех във всичко, свързано с рекламна и търговска дейност, увеличаване на клиентелата на всички, които имат частен бизнес, независимо от сферата. Трябва да се позамислите за близките си, с които сте. Не е ли време да обърнете по-голямо внимание на някои от колегите си, които търсят вашето внимание, а същевременно можете взаимно да се подкрепяте професионално.
    Към края на месеца, и по-точно преди Коледа, избягвайте да се явявате на интервюта за работа, да подавате документи за пътуване в чужбина и да сключвате договори в последния момент. Здравословно през целия месец трябва да проследявате кръвното си налягане, особено в дните 3-ти, 25-ти и 31-ви.
    {jumi[ads/ads-468.php]}
    Като хипертониците да сведат до минимум приема на месо, алкохол, солено и пикантни подправки. Коледните и новогодишни празници планирайте по-рано и не се чувствайте задължени да бъдете вкъщи. Вие сте воден, емоционален знак и естествено, че ви трябва нещо по-екзотично и в присъствието на приятели или роднини. Страни, които са в близост до море или океан, ще ви допаднат най-много.