Месечен хороскоп за декември 2014 г, за зодия Везни
   Още с настъпването на декември ще разполагате със значителни позитиви в делово и в материално отношение. В случай че сте постигнали сериозен напредък в инициативите, по които работите от известно време, то няма да се появи какъвто и да било повод за безпокойство.
    До средата на месеца е важно да заделите настрана по-голяма част от парите, които за момента не ви трябват, тъй като не е изключено в началото на 2015 да бъдете изненадани от неочаквани за вас разходи. Правилно осъществената комуникация в професионалната сфера ще отвори пред вас нови врати за реализация.
    {jumi[ads/ads-468.php]}
    През втората половина на декември поемете инициативата в свои ръце по отношение на планирането и организирането на предстоящите празници. Опитайте през тези дни да се заобикаляте с близки до сърцето ви хора, тъй като всеки друг неприятен за вас човек, може да стане причина за лошото ви настроение и раздразнителността ви.
    Засилете социалната си активност и не се отказвайте от възможността да осъществите пътуване за удоволствие. Не забравяйте, че чудесата са възможни, стига много силно да ги желаете!
     За вас декември ще протече достатъчно спокойно и приятно. По-скоро няма да бъде богат с някакви важни събития. Единствено е възможно да срещнете много интересни хора, а също така, след дълго прекъсване, е възможно да се срещнете с някой от близките си роднини.
    Пътуванията през месеца ще бъдат много интересни, особено ако не са планирани предварително – те ще насочат вниманието ви към детайли, на които досега не сте обръщали внимание и които обикновено не сте забелязвали. Много Везни през този месец могат да бъдат увлечени от остри любовни преживявания.
    {jumi[ads/ads-468.php]}
    Нещо все пак ще ви пречи да се насладите на вълнуващи мигновения. Стремежът да получите макар и за известно време така необходимата ви лична свобода ще ви коства немал