Месечен хороскоп за декември 2014 г, за зодия Дева
    Този месец може да ви донесе големи промени в дома и в общосемейната обстановка. Може да се отнася до това, че ще изхвърлите от дома си стари вещи, ненужни мебели. В професионален план също са възможни различни революционни промени. Или ще ви затрупат със съвсем нови задължения, с които отначало ще се чувствате като в задънена улица, и ще изискват от вас пълноценно образование в непозната област.
    {jumi[ads/ads-468.php]}
     Или ще се появят колеги, които ще предизвикат голямо оживление, но заедно с това и някои проблеми в работата ви. Или вашата нестабилност, сривове и неприятности ще ви отвличат непрекъснато, заставяйки ви да съжалявате за пропуснатото време и настройвайки ви философски към всичко, което се случва.
    Зимният сезон си оказва своето. Може да се почувствате преуморени и отпаднали. За Слънцето основното и най-важно нещо са домът и домашният уют. То провокира желание за изява и доминиране в тази област. Сега е време да предприемете домашни ремонти, обзавеждане, закупуване на недвижимо имущество, домашни работи. Паричните инвестиции също са насочени към дом и семейство.
    Очертава се успех за работещите в сферата на общественото хранене, социалното осигуряване, строителството и вътрешната архитектура. Планетата Марс ще ви насочи към приключване на започнати вече дейности, успешни инвестиции и примамливи предложения за увеличаване на дейностите в дома на принципа „направи си сам”. От друга страна, това е идеален момент, ако сте решили да сменяте дома си или да промените местожителството си. Не пренасяйте служебните си проблеми вкъщи и избягвайте конфликтите.
    Поводи за напрежение ще има, защото много Деви ще напуснат или сменят работното си место, а други просто ще бъдат съкратени. След 5-ти декемврисе провокира към по-чести отсъствия от дома като служебни командировки или излизане в отпуск. Участието в политическия живот на страната е друга причина, която ви отделя от дом и семейство.
    {jumi[ads/ads-468.php]}  
    След 21-ви вече ще успеете да овладеете ситуацията и да създадете един нов стереотип на работа, почивка, дом и семейство. Много от трудностите през този месец ще се дължат на прибързаност, нереалистична преценка и ангажираност на няколко места едновременно. Трябва да знаете, че претоварената ви програма може да доведе до здравословни проблеми, главоболие и преумора.
    Това е един от месеците, когато искате да бъдете активни, но физическите ви сили са занижени. През последната десетдневка е най-добре да ползвате отпуск. Коледните и новогодишни празници с роднини и приятели в България са най-доброто за вас.