Месечен хороскоп за декември 2014 г, за зодия Лъв
    Лъвовете ще могат да се почувстват напълно комфортно, тъй като декември ще им помогне да разкрият своите възможности и да ги реализират в конкретни резултати. Пълна свобода обаче няма да ви се удаде да изпитате — заради някакви досадни обстоятелства, ще ви се наложи да привиквате към някои неща. Възможно е децата да ви задържат и да изискват от вас повишено внимание.   
    {jumi[ads/ads-468.php]}   
   Този месец е много важен за формирането на вашия творчески имидж. За да не си развалите отношенията с партньори и началници, избягвайте споровете и се старайте да докажете своята правота и оригинални идеи и решения. Много ще зависи от вашата сдържаност и дипломатичност. Основните събития ще се случват през втората десетдневка на месеца, вероятно от 10 до 15 декември.
   Успехи в личния живот през първите двадесет дни от месеца.  Щастието и късметът са на вашето рамо. Звездите и Космоса отварят широко врати за реализиране на вашите мечти и най-вече в любовта. Обаче избягвайте да вземате прибързани решения. Имате необходимост и желание да вършите всичко с творчески хъс, да бъдете в услуга на всекиго, да откликвате на всеки повик за помощ и подкрепа.   
   Трябва да се научите през тези двадесет дни да казвате по-често „НЕ”. За вас този период е време, в което трябва да правите повечето неща сами – да пътувате, спортувате, да се свързвате с хора, които ви обогатяват духовно. Оптимистично сте настроени към всеки и всичко. Вашият оптимизъм привлича хората около вас и контактите понякога ви натоварват.   
   Новите запознанства се осъществяват навсякъде: работното място, при пътуване, срещи с приятели, фитнес салона, на увеселителни места. За хората на изкуството този месец е месец на най-големите професионални успехи. Вашите планове и идеи се осъществяват с лекота и бързина. На работното място сте енергични и ентусиазирани за високи успехи.   
   С успех може да уреждате минали и настоящи проблеми с държавни административни институции. Интуицията ви ще бъде едно от най-големите ви преимущества в бизнеса. Ще можете с лекота да предусещате намеренията и амбициите на хората около вас. Същевременно ще имате голям творчески потенциал и често ще предпочитате да работите сами.  
   През първата половина на месеца бихте имали особен успех в дейност и начинания, които не ви обвързват с определен стереотип на работа и работно време. Понякога конкуренцията на колеги и бизнес партньори ще ви притеснява, защото искате вие да сте водещи и да налагате насоките. Между 5-ти и 24-ти декември очаквайте бизнес предложения, които да повишат вашите финансови приходи.  
    {jumi[ads/ads-468.php]}   
   През целия месец печелите от начинания, които са свързани с известен риск. Но най-много успех имате в интимния си живот. Ако сте самотни, ще срещнете голямата любов. Имате ли интимен партньор – излезте в отпуск и изживейте коледните и новогодишни празници на по-екзотично място в чужбина.