Месечен хороскоп за декември 2014 г, за зодия Рак
     Този месец за вас в никакъв случай няма да стане най-забележителният, тъй като жизнената ви енергия намалява и настроението не е много уверено. Немалко проблеми могат да възникнат в средата на месеца (през втората десетдневка), когато някаква аварийна или просто екстремална ситуация ще ви свари неподготвени. Ще се наложи да направите дългове, изпитвайки при това нормален стрес. Приятен ще бъде фактът обаче, че това ще дойде внезапно и бързо, но и бързо ще отмине. След 26-ти животът ще започне да ви дарява с малки, но приятни подаръци. Нещата се подреждат и тръгват в спокойно русло, ще си върнете обичайната увереност в себе си, разбиране на околната обстановка и до Нова година ще останат само хубавите спомени.
    {jumi[ads/ads-468.php]}  
    Ще бъдете особено дейни в отношенията си с колегите, но не са изключени конфликти. Ще държите на добрите и стриктни взаимоотношения, като демонстрирате надмощие и перфекционизъм. Вашето мнение е меродавно, вашите заключения по всички въпроси са най-правилните, особено на работното място.
    През месец декември кипите от енергия, която трябва да насочите към физическа работа или спорт. Всяка физическа активност ще бъде особено полезна за вас и здравето ви. Сключените договори са полезни и дълготрайни, а споразуменията – изгодни.
    В началото на месеца (до 7 декември) преобладава пониженото ви самочувствие, което след тази дата се повишава благодарение на подобрените семейни взаимоотношения, приключването на някои домашни неуредици и подготовката за зимния сезон. Ще трябва да обърнете внимание и на външния си вид. Времето е благоприятно да проявите себе си, да разкриете способностите си и да развиете талантите си.
    Личната ви изява и поемането на риск за промяна са от съществено значение. Би било разумно да внимавате за покупките си, някои от които ще можете да си позволите благодарение на кредити. Помислете сериозно дали това ви е необходимо и дали ще ви донесе някакви дивиденти.
    Ще трябва да преразгледате и да промените любовните си взаимоотношения, да отделите време за развлечения, обществена заетост, спорт и децата, ако ги имате. Още отсега е наложително да помислите за Коледната ваканция и да направите необходимите резервации, ако смятате, че няма да си бъдете вкъщи. Слънцето по домово отношение е в силна позиция и ще ви подкрепя в някои финансови операции. През последната десетдневка от месеца вниманието ви ще бъде насочено единствено към професионалната ви реализация.
    {jumi[ads/ads-468.php]}  
    През целия месец не трябва да се надявате само на щастливото стечение на обстоятелствата, а да планирате главното, което искате да постигнете. За да не изгубите увереност в своите сили, не се поддавайте на провокативни манипулации, а мислете позитивно. Единственото спасение е вашата увереност, че това, което искате, можете да го постигнете. Вашият враг са неувереността и колебанието, особено от 14 до 22 декември. Бъдете внимателни към здравето си, като правилно редувате работата с почивката. Посъветвайте се с вашия лекуващ лекар за едни превантивни мерки срещу вирусни и грипни заболявания.