Месечен хороскоп за декември 2014 г, за зодия Близнаци
  Годината незабелязано се изниза и ето отново е декември, наближават коледните и новогодишните празници и се замисляме какво сме успели да свършим, с какво тази година се различаваше от всички минали години. Именно декември ще ни носи бързи промени и неочаквани обрати в развитието на нещата  което изисква от нас по-внимателна и търпелива работа, поставя нови цели в обучението и самоусъвършенстването.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    До 6-7 декември поради  в живота ни ще има доста стресови „пожарни“ ситуации, не са изключени проблеми с електроенергията, неразбиране в общуването с други страни, закъснения на влакове. В същото време обаче, активно ще се решават въпроси, свързани с пътувания, образование, получаване на нови знания. Планетите ще позволят да направим нашите отношения по-страстни – много влюбени двойки от думи могат да преминат към действия, особено значимост ще придобият финансовите взаимоотношения, може да получим и доста подаръци от различни хора.
   Втората седмица на декември ще бъде по-спокойна и умиротворяваща. Само на 12 декември не следва да се планират важни неща. Средата на месеца също ще бъде наситена със събития, организиране на значими мероприятия, пътувания, обучение, нови международни контакти.
   Третата седмица на декември за мнозина вероятно ще бъде най-неприятният период през месеца – спад в здравословното състояние, материални загуби, проблеми в личния живот или раздели. Не оставяйте покупките и важните срещи за този период или пък сватбите и деловите съюзи,  напрежение деловия и политически свят, да създава повишен фон от конфликти.
   Около 17-20 е възможно да бъдат взети много важни решения, свързани с банки, кредити, застраховки, но на 21 декември е по-добре да не се правят никакви планове.
   След 19 декември се променя много неща в нашето отношение към работата, хората ще пожелаят да постигнат материален успех и по-висок статус, да реализират своите знания в конкретни резултати и това влияние ще доминира през цялата следваща година. За щастие, последната седмица ще протече достатъчно хармонично.  Понесени от тази продуктивна вълна, ще влезем и в Новата 2015 година, която ще бъде много важна за нашата кариера, професионално развитие и постигане на поставените цели, особено в материалната сфера.
     Вие ще бъдете дълбоко въвлечени в живота и проблемите на своя приятелски и партньорски кръг. Много сериозни въпроси ще се решат с вашето посредничество, могат да ви доверяват тайни и важни мисии. Старайте се при това да не злоупотребявате с появилата се у вас власт и нови възможности. Има вероятност през декември на много от Близнаците да им се прииска да пътуват нанякъде.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Възможно е да става дума за едно наистина вълнуващо пътуване, но със сигурност ще се сблъскате и с много проблеми. Възможно е здравето да ви подведе, да не ви разрешат отпуск или нещо друго от този род. Както и Девите, най-доброто, което можете да направите е, да се отпуснете и да погледнете философски на нещата.
    Около 11-и са възможни любовни разногласия, а около 19-20 декември, обратно, може да се роди ново, хубаво приятелство. Краят на месеца ще мине по-обикновено, без особени приключения.