Месечен хороскоп за декември 2014 г, за зодия Телец
     Този месец ще донесе стремителни промени в живота ви и те ще касаят вашия бизнес или кредитно-финансови въпроси. Ще ви потрябва много голямо самообладание, търпение и мъдрост, за да вземете правилните решения в една не съвсем обикновена обстановка. Някои са заплашени от съкращение, други ще се скарат с началници и ще си тръгнат сами, трети пък ще решат изобщо да започнат свой бизнес или да сменят дейността, с която се занимават.
   {jumi[ads/ads-468.php]}
   Декемврийските промени ще станат въплъщение на този процес, който върви през последната половин година след началото на юни. Разбира се, подобни събития предизвикват известни опасения, но ще трябва да се преживеят през втората десетдневка. Преди Нова година всичко ще бъде повече или по-малко стабилно и ясно.
   През декември ще се появи стремеж към обмислени действия, ще възникне желание всичко да бъде анализирано, да се разработи подробен план за действие. Вашите постъпки ще се окажат добре пресметнати, планирани. Това е подходящ период за търпелива, старателна работа. Между другото, постарайте се вашите идеи да не останат само върху хартия, но и да бъдат реализирани. За тази цел предприемайте макар и малки стъпки в зададената посока.
   През месеца вероятно ще се замислите за своето здраве, за здравословния начин на живот. Препоръчва се да се акцентира върху активния отдих и заниманията със спорт. Физическите упражнения сега ще се отразят положително върху вашето самочувствие. Може да започнете да посещавате фитнес център или да се обърнете към зимните спортове и развлечения – ски и кънки.
  През първата половина на декември в личен план ще се появи стремеж към здрави и стабилни отношения. С консервативност ще се отличава периодът почти до третата десетдневка на декември. Използвайте първата половина на месеца, за да решите конструктивно появилите се проблеми в личния ви живот.
   {jumi[ads/ads-468.php]}
   Ако търсите сериозен партньор за продължителни отношения, постарайте се максимално да използвате този период. Ще бъдат оценени такива качества като скромност, целомъдрие, вярност.
   През втората половина на декември в съществуващите отношения ще станат важни общите интереси. Новите познанства могат да се случат при необикновени обстоятелства, не е изключено и преминаването на приятелство в романтична привързаност.