Най-големите слабости на жените според зодията им
 Всяка жена е прекрасна, просто, защото е жена!

Защото носим невидими товари, които биха сринали всеки мъж на още на първата крачка. Защото можем да постигнем и невъзможното, стига да решим.  Но има нещо, което е основна пречка по пътя на развитието ни. Това са нашите слабости и ние трябва да се справим с тях. А, за да победиш нещо, първо е необходимо да го опознаеш. Е, нека опознаването започне.
   Овен
   Ти си силна и способна жена, но твоята слабост е, че избираш неподходящи мъже. Безхарактерни, безволеви, в един момент ужасно дразнещи. Осъзнай, че можеш да постигнеш всичко в този живот, но не и ако до теб стои лигаво момченце. Ти си създадена за истински и достоен партньор, не за някого, за когото ще ти се налага цял живот да се грижиш все едно си му родител.
   Телец
   Любовта за теб е много важна. Ти знаеш колко висок клас жена си и знаеш какво търсиш. Но ставаш заложник на собствените си критерии. Искаш най-доброто – чудесно! Но си припомни какво е казал Малкият Принц. „Ако искам да видя пеперуди, ще трябва да изтърпя 2-3 гъсеници.“
   Близнаци
   Макар да имаш толкова много „приятели“, ти често се чувстваш самотна. Не се ли замисли защо се получава така? Откликваш на всяка молба, тичаш да свършиш услуга на всеки, а те ти се качват на главата. Това е твоята слабост – ще скочиш и в 3 през нощта, макар случаят да не е спешен! Трябва да ограничиш контактите си и да се раздаваш за тези, които наистина го заслужават.
   Рак
   Колкото и парадоксално да прозвучи, вашата най-голяма слабост е вашата грижовност! Изслушвате проблемите на всеки и не само – изживявате болката му. Все поставяте околните на първо място и в един момент вие живеете за тях, не за себе си. Малко повече егоизъм и амбиции, момичета. Заслужавате ги!
   Лъв
   Свикнала си да правиш всичко с пълна отдаденост, което черпи много от твоите сили. Но най-голямата слабост на твоята зодия е, че си позволява да забрави коя е. Независимо кой какво ти говори, в какво те убеждава и кое ти натрапва за „редно“ и „нередно“, трябва да осъзнаеш едно. Никога няма да си щастлива, ако спреш да се държиш като кралица. Това е твоята роля и никоя друга няма да ти подхожда.
   Дева
   Ти си много умна жена, при това и много красива. Дадено ти е да имаш материални успехи в живота, но трябва да разбереш едно. Склонна си да се отдаваш изцяло на работата и учението си и да пренебрегваш личния си живот. Да, знаем, че ще ти е трудно, но трябва да намериш баланса. И сама ще видиш колко бързо ще ти се подреди живота.