Как да отслабнем, според зодията?
 Омръзна ли ви да се борите с теглото си?

Искате да свалите няколко килца бързо и лесно? Подлагате се на тежки диети и се чудите защо няма резултат? А знаете ли, че причината може да се крие в планетарните влияния върху тялото ви? Уверили сме се, че има много фактори, които ни влияят, в зависимост от месеца, в който сме родени. Ето защо ви предлагаме няколко съвета за отслабване, съобразени със зодиакалния ви знак.
   Овен
   Овните са изявените атлети от зодиака. Състезателните спортове са отлично средство за тренировка на този знак, който по природа е боец. Те са отлични боксьори, а бойните изкуства им се отдават лесно. За тях е необходимо да практикуват всичко, което ще ги накара да се поизпотят и да проявят спортния си дух за победа. Овните трябва да съчетаят диета, подходяща за кардио упражнения – такава, на каквато се подлагат спортистите и спринтьорите.
   Телец
   За Телците е жизненоважно да се придържат към тренироеките и диетата си. За всеки килограм, който успеете да смъкнете, купете си нова дреха. Ще кажете, че това е разхищение, но представителите на тази зодия се стимулират не от самия процес, а от крайния резултат. Когато се оглеждате в огледалото и изглеждате по-добре от преди 2 седмици, то вие ще добиете стимул да положите още по-големи усилия, за да се видите още по-красиви. Телецът е земна зодия, затова е добре диетата му да бъде възможно най-природна – плодове, зеленчуци и всичко онова, което расте в почвата. Отличен спорт за Телец е планинското колоездене и всякакви активности на открито, сред природата.
  Близнаци
  Близнаците се нуждаят от разнообразие, затова съчетавайте различни тренировки. Например, може да играете тенис в неделя, а в понеделник да ходите на пилатес. Четете статии, свързани с влизането във форма и това ще ви мотивира още повече. Търсете информация, която показва успеха от упоритите тренировки и това ще ви инспирира. Що се отнася до храненето, то също трябва да е разнообразно – подберете го така, че да ви дава свобода, стриктните режими с малко хранителни продукти не са за вас.
   Рак
   Раците тренират отлично, когато са си у дома, гледайки различни видея с упражнения. Няма значение дали предпочитате тае бо или натоварващо кардио – вие сте една от малкото зодии, които могат да се справят отлично с домашна тренировка. Що се касае до храненето, важно е в него да участва и семейството. Ако близките ви хора не участват и не ви подкрепят във вашите хранителни навици, ще ви е много трудно да смъкнете килограми. Най-подходящата кухна за Раците е Средиземноморксата. Наблегнете на риба и зелени зеленчуци.
   Лъв
   Лъвовете имат нужда да се самоизразяват и да се забавляват, докато тренират. Уроците по танци, например, са отличен избор за вкарване на телата им във форма – салса, хип-хоп или по каквато музика си падат. Що се отнася до диетата, старайте се да я пазите стриктна през седмицата, което ще ви позволи да се поотпуснете през уикенда.
   Дева
   Девите са изключително дисциплинирани и се справят добре с по-тежичък режим. Запишете целите си в тефтер и направете графика на онова, което ядете. Ако имате възможност, наемете си личен треньор – това ще ви даде увереност, че правите всичко както трябва. Диетите действат добре на Девите, така че изберете онази, която ви се нрави и се придържайте към нея стриктно – вие го умеете по-добре от всички зодии.