Месечен хороскоп за ноември 2014 г, за зодия Водолей
    Началото на месеца ще протече в състояние на малко потисната емоционална обстановка. Възможни са леки разминавания – поради лоши новини и спад в здравословно отношение вие ще загубите от своята съсредоточеност и концентриране.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   С работата си обаче Водолеите сега са заети много сериозно и нямат намерение да губят авторитет в очите на началството. Нещо повече, през първата половина на месеца можете да разговаряте с ръководството за своите перспективи и да помолите за по-голяма самостоятелност. В същото време вие сте склонни малко да преувеличите своите потребности и да рискувате излишно, за да удовлетворите финансовите си стремежи.
   В края на месеца прекалената ви загриженост относно своите работи ще премине и вие ще трябва да променяте нещо кардинално в своя имидж и стил на действие. По-добре ще бъде да не действате прекалено настъпателно. Можете да си изясните истинската цена на тези, комуто доверявате и в резултат на това някои отношения може да приключат, а други – обратно – видимо да укрепнат.
   През ноември ви очакват щастливи стечения на обстоятелствата. Ще имате възможност да постигнете развитие по делата, за което само сте мечтали до момента, но не сте разполагали с необходимите условия, за да може то да стане неоспорим факт.
   До средата на месеца е важно да организирате изключително добре ангажиментите си от делови и личен характер, за да не допуснете пренатоварване и стрес, които да намалят защитните сили на организма ви. Около средата на ноември до вас ще достигнат важни новини, благодарение на които ще можете да направите значим за вас избор. Пътуванията ви ще заемат важно място в живота ви, така че се възползвайте на сто процента от възможностите, които ви се предлагат в това направление.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   През втората половина на месеца увеличените финансови приходи ще ви позволят да закърпите поизтънелия си бюджет и да подпомогнете домакинството си.
   В любовта, ако усещате, че интимната половинка не е докрай искрена с вас, не изпадайте в паника. В личен план не се поддавайте на манипулации от страна на външни за семейството ви хора!