Месечен хороскоп за ноември 2014 г, за зодия Козирог
    Всеобщата борба за права няма да ви засегне особено, а по-скоро ще ви доведе до по-творчески, отколкото при другите, резултати. Ще се наложи доста често мнозина Козирози да се изявяват в ролята на организатори на групови действия. Като се има предвид дружелюбната нагласа през този период, вие ще можете да си намерите помощници за всяка работа.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   През месеца всичко ще бъде малко необичайно за вас. Познатите ви опорни точки може да липсват и да ви се наложи да действате през цялото време малко рисково. Околните обаче няма да се досещат за това, а крайният резултат може да надмине дори вашите собствени стандарти. Благодарение на неочаквана помощ и протекция е възможно да се сбъднат много ваши желания. След 20-ти за вас е по-добре да намалите натоварването и да си позволите малко отпускане на нервите. Няма да е излишен и един спокоен и трезв психологически анализ на вашите действия и техните мотиви.
   С настъпването на ноември ще разполагате с изключителни възможности за реализация. Имате всички дадености, за да се откроите сред множеството в професионално и в лично отношение. Използвайте пълноценно момента и чрез знания и възможности осъществявайте мечтите си. Финансовото ви положение чувствително ще се подобри, но е добре да избягвате да правите твърде големи инвестиции. Не си позволявайте да проявявате агресивност към хората, които ви правят забележки – приемайте ги като начин да бъдете предпазени от допускането на сериозна грешка.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   През втората половина на месеца прогресът ви в кариерата ще бъде значителен. Възможно е да получите подкрепа в инициативите си от влиятелна особа.
   В личен план много от вас ще вземат съдбовното решение за трайно обвързване, други ще копнеят за наследник, а трети ще са в търсене на своята половинка.
   Здравето ви ще бъде стабилно, но е важно да използвате момента да се освободите от вреден навик и да следвате целесъобразен начин на живот.