Месечен хороскоп за ноември 2014 г, за зодия Стрелец
    За Стрелците месецът не е най-добрият за активни действия, пък и здравето им далеч не е във върхова форма. Тече най-вече задкулисна борба, но вие чувствате увереност в силите си и сте способни на неочаквани действия. Повечето ще съумеят да се ограничат в определени рамки, още повече че и природата призовава към малко отпускане и крайна оценка на годината. Преди рождения ден здравето е неустойчиво, затова не се претоварвайте с работа и излишни впечатления.
   След 22-ри вие постепенно започвате да си връщате предишната форма и животът отново ще ви доставя удоволствие. През последните дни на месеца ще можете да станете инициатор и лидер на сериозни промени в живота на своя кръг от приятели, семейство или своя собствен живот. Най-несдържаните от Стрелците в края на месеца може да накърнят репутацията си и да завършат месеца със скандал.
   Ноември ще бъде изпълнен с предизвикателства за вас в професионално и в материално отношение. Ще се наложи да промените стила си на работа, за да подобрите ефективността си и в същото време да успеете да подпишете изгодни договори, които да стабилизират приходите ви.
   До средата на месеца повишете своето внимание, за да преодолеете ефективно затрудненията, които неминуемо ще се изпречат на пътя ви. Проверявайте щателно информацията, която достига до вас или с която боравите на работното си място.
   През втората половина на ноември следвайте инстинкта си за значимите, но и за малките неща, тъй като по този начин в бъдеще ще си подсигурите спокойствие в делово и в материално отношение. Насочете се към практики, които намаляват нивото на стреса в организма ви. Организирайте изпълнението на служебните и семейните си задължения така, че да разполагате и с достатъчно време за отдих.
   В любовта ще се нуждаете от духовната близост на интимната си половинка. Самотните представители от знака ще бъдат склонни към авантюри и всякакъв вид експерименти, които ще ви вдъхват самочувствие.