Месечен хороскоп за ноември 2014 г, за зодия Скорпион
    Рождениците ги чака един доста напрегнат месец. По-вероятно е да не успеят да отпразнуват нормално рождения си ден. Разбира се ще има подаръци, ще ви правят комплименти, признания в любов, но все едно, ще усещате не толкова празника, колкото приближаването на много работа.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   След 12 ноември ви очакват някакви големи промени и тогава ще можете да дадете на живота си импулс за две години напред. Едва ли ще ви бъде отказвано нещо, особено през втората половина на месеца. Смело обърнете ситуацията в своя полза. Ако обаче забравите за такт и деликатност, отношенията ви с близките могат да пострадат.
   Като цяло във вашите действия ще се появи повече сериозност и решителност и много Скорпиони ще съумеят да пробият и осъществят напредък.
   След 20-ти някои от вас е възможно да се заемат с необичайни за себе си дейности, а в края на месеца може да има спад в здравето и доходите.
   Месецът ще е изпълнен с предизвикателства. С настъпването на ноември много от вас ще се чувстват неспокойни и ще проявят склонност да се изолират от заобикалящата среда. Изградете си точна стратегия и вероятността плановете ви да се объркат ще бъде минимална.
   Не се страхувайте да назовавате с истинските имена нещата, които ви създават дискомфорт. Във финансово отношение част от вас ще бъдат притиснати до стената заради някои плащания, които няма да търпят отлагане във времето.
   Около средата на месеца ще се наложи да защитавате своите делови и материални интереси, като е важно да бъдете подготвени за удари под кръста. Не страдайте, ако предложенията ви не бъдат възприети единодушно от заобикалящите ви на работното място.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   До края на ноември с дипломатичност и с огромна предпазливост водете всякакви преговори от делови и от материален характер.
   Любовта ще заема важно място в живота ви, но ще трябва да изчистите някои недоразумения и разминавания във възгледите си с интимната половинка.
   Избягвайте застоялия начин на живот! Заложете на редовните спортни занимания.