Месечен хороскоп за ноември 2014 г, за зодия Везни
    След рождения си ден вие започвате по малко да възстановявате изразходваните си сили. Сега за вас е най-подходящ спокоен и редовен начин на живот. Благодарение на него здравето ви явно укрепва, позволявайки ви да понасяте големи натоварвания.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Вниманието ви сега е насочено главно към домакинството. Все пак животът няма да ви кара да се претоварвате, оставайки ви достатъчно място за свободно време, почивка и удоволствия. През първата половина на месеца ще ви се иска да привличате вниманието с модни дрехи и аксесоари. За тази цел ще трябва да направите известни покупки – за себе си и за дома си и този факт ще ви подтикне да търсите активно нови източници на доходи.
    След 23-ти вниманието ви ще се превключи на деловата сфера с нейните нови планове и идеи, които ще ви карат да се движите повече. В края на месеца ако се настроите прекалено критично и подозрително, това може да разруши много контакти, затова бъдете внимателни и стриктни в общуването си с хората.
    С настъпването на ноември ще се открие възможност да осъществите голяма част от стремежите си в професионално и в лично отношение. Определете целите си и имайте предвид, че колкото по-голяма последователност проявявате, толкова по-добри ще бъдат крайните резултати. Преглеждайте внимателно документите, които ви предлагат за подпис.
    До средата на месеца не си позволявайте са предприемате каквито и да било рисковани ходове, които в бъдеще може да ви изправят пред сериозни трудности в материален план. Важно е на този етап да не взимате импулсивни решения, тъй като те по-скоро ще станат източник на напрежение вместо да ви донесат каквито и да било ползи.
    През втората половина на месеца не предприемайте действия, които може да компрометират репутацията ви в професионалната сфера. Действайте адекватно спрямо опитите на завистници да ви уязвят.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Финансовите ви приходи ще нараснат, а с това и желаещите да бъдат сред приятелите ви също ще се умножат. Възможностите ви за осъществяване на пътувания ще се увеличат.
    Здравето ви ще бъде стабилно, ако избягвате рисковете!