Месечен хороскоп за ноември 2014 г, за зодия Лъв
    След малко прекъсване през септември-октомври, Лъвът ще може да се заеме с укрепване на семейството. Атмосферата в дома ви ще се затопли пред очите ви, благодарение най-вече на вашата доброжелателна нагласа и потребността да направите нещо приятно за близките си.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Колкото и да е странно, известен спад на вашия тонус в началото на месеца ще ви дойде много навреме, тъй като той ще ви помогне да сте по-внимателни към себе си и околните. Ще вършите работата си доста активно, понякога рискувайки репутацията си в обществото. Важното е да не се главозамаете в края на месеца, понеже надценявайки силите си, може да загубите доверие
   След 20-ти кривата на вашето самочувствие се издига нагоре и вашата пламенна натура ще се запали от нови планове, идеи и увлечения.
   През последните дни на месеца ще можете да се проявите в сложна ситуация, изискваща пълно напрежение на душевните ви сили.
   Ноември ще е отличен месец за вас по отношение на професионалните ви стремежи. Динамиката ще има определящо значение за постигането на стабилност в материален план, но също така и за осъществяването на по-голямата част от дръзките ви проекти.
   До средата на месеца е възможно да се сблъскате с някои трудности на работното си място. Те най-вероятно ще бъдат породени от необходимостта да поемете много повече отговорности отколкото са реалните ви възможности, а и времето няма да ви достига.
   Имайте предвид, че идеите ви ще станат лесноосъществими, ако към проектите си привлечете влиятелна особа или партньор. На много от вас ще им бъдат възстановени неправомерно взети средства или ще им бъдат оказани заслужени почести.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   През втората половина на ноември подредете по такъв начин служебната си програма, че да успееете да изпълните обичайните си задължения и в същото време да разполагате с достатъчно часове за пълноценен отдих. Стойте близо до семейството и до интимната си половинка, тъй като това ще ви зарежда с енергия и с позитивизъм.