Месечен хороскоп за ноември 2014 г, за зодия Близнаци
    Първата и последната седмица на ноември, видимо ще бъдат по-напрегнати и наситени периоди, които ще донесат множество постижения и проблеми.
   Във всеки случай обаче редица интересни срещи, калейдоскоп от неочаквани събития, интелектуалната възбуда ще направят живота ви по-творчески и увлекателен.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   През периода от 5 до 24 ноември вие можете да се върнете към някаква стара работа. Особено интересни могат да се окажат дните от 15 до 21. Известни промени ще ви дойдат съвсем навреме, за да ви отвлекат от нежелателни конфликти и есенния спад на настроението.
   Свободно време вероятно няма да имате много и това може да се прояви с умора.
   В края на месеца вашият тонус и количеството на събитията малко ще се намали, но много въпроси ще изискват активна помощ от околните. Постарайте се да не изяснявате отношенията си с никого, особено относно отдавна минали неща.
   През ноември прогресът ви в професионалната сфера ще бъде значителен. Ще успеете да постигнете развитие, което ще ви осигури отлични позиции сред делови партньори, началници и влиятелни особи.
   През първата половина на месеца ще съумеете с лекота да осъществявате проектите, възложени ви от влиятелни личности. Ще почувствате и забележимо нарастване на популярността ви, което със сигурност ще допринесе за получаване на допълнителни ангажименти.
   Финансовото ви положение ще се подобри още преди средата на ноември, когато ще успеете и да подпишете важни договори, с които си подсигурявате бъдещето.
   През втората половина на периода ще бъдете ангажирани с проекти, от които ще спечелите както по отношение на кариерата си, така и за увеличаването на паричните си приходи.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Здравето ви чувствително ще се подобри – ще имате тонус и ще се чувствате пълни с енергия.
   В любовта самотните представители от знака ще поставят началото на авантюра, която ще прерасне в нещо по-сериозно. Обвързаните ще поставят ново начало в съвместния си живот.