Месечен хороскоп за ноември 2014 г, за зодия Телец
    Ноемврийското униние действа зле на пълнокръвния Телец, защото той отпуска юздите и е готов да се задоволи с всяка роля, стига тя да не го напряга.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Ако се действа умело, през първата половина на месеца ще можете да свършите много с ръцете на други или с нечия активна помощ. От вас ще се изисква само обаяние, дипломатичност и умение да запалите по своята идея необходимите ви хора. Излизането сред хора, един по-активен светски и културен живот ще помогнат на някои от вас да се разсеят. Колкото по-добре се отнасяте към околните, толкова повече поклонници и приятели ще останат във вашата орбита.
   След 22-и Телците просто оживяват пред очите на всички. Желанието да постигнете много ще направи живота ви по-напрегнат и динамичен.
   В края на месеца се постарайте да не провокирате конфликтни ситуации, иначе са вероятни големи неприятности.
   С позитивен знак ще бъде настъпващият месец. Способността ви да градите ще бъде оценена по достойнство от прякото ви обкръжение в личен план и от хората, от които сте зависими в професионалната сфера.
   До средата на ноември не си позволявайте да пренебрегвате инстинктите си спрямо хора и обстоятелства. Докажете, че разполагате с необходимите познания и опит, за да ви бъдат възложени конкретни делови задачи.
   Действайте с размах около средата на месеца, защото именно в тези дни каквото посеете, такива ще бъдат за вас и крайните настоящи и бъдещи резултати. С разум установявайте всякакъв вид партньорства, като в тяхното число включите и тези от интимен характер. Брачните двойки ще изживяват труден момент, но в крайна сметка любовта и готовността ви за намиране на компромисни решения ще ви помогнат да излезете по-силни от създалата се ситуация.
   През втората половина на ноември работете в екип с хора, на които имате доверие. Изграждайте стратегията си така, че винаги да имате резервен вариант.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Контролирайте здравословното си състояние и няма да имате каквито и да било проблеми в това направление.