Месечен хороскоп за октомври 2017 г, за зодия Риби
От втората седмица на октомври вие сте в състояние без да бързате, но смело и решително, да смените антуража си. През последните години вие като че ли изобщо не съумявате да намирате най-интересните решения и бързо да сменяте стила на живота си.

   След 23-ти обстоятелствата ще станат по-благоприятни за Рибите, пред тях ще се появи по-разнообразен и богат избор в работата, почивката и общуването. А около 29-ти е възможно да се случи и малко красиво чудо.
   Щастливи случайности и късмет ще ви съпътстват през настъпващия октомври. До средата на месеца много от вас ще разполагат с реални възможности да укрепят позициите, които заемате на работното си място, и в същото време да постигнете изгодни договорености, които дълго ще ви носят ползи.
   Използвайте времето си рационално. Разпределяйте по такъв начин изпълнението на отговорностите си, че да разполагате с достатъчно време за развлечения, за пълноценен отдих и за спортни занимания. Положителната нагласа ще укрепва вярата ви, че можете да се справите с всякакви предизвикателства.
   В кариерата си ще почувствате значителен подем, а и финансовият му еквивалент няма да закъснее. Около средата на месеца осъществете пътуване с цел отдих. Моментът ще се окаже от изключителна важност за учащите и за хората, които възнамеряват да предприемат коренна промяна в живота си.
   През втората половина на месеца ще имате шанса да направите именно тези първи крачки към новото в живота си.
   В любовта ще имате шанс да изживеете нови и непознати до момента емоции. Самотниците ще открият сродна душа, а семейните двойки ще бъдат застигнати от добри новини.