Месечен хороскоп за октомври 2017 г, за зодия Водолей
 Октомври обещава на Водолеите зелена светлина във всички посоки, поне през първите три седмици. Вие ще бъдете уверени в себе си, пълни с оптимизъм и това може да ви помогне да си намерите поддръжници и да преодолеете всякакви препятствия.

За деловите срещи и решения най-подходяща е първата седмица, а за приятелски и светски идеи, без съмнение – останалата част на месеца.
    Очакват ви срещи с доста интересни и необикновени хора, с които е приятно да се прекара времето. През периода от 14 до 18 октомври е по-добре да не правите покупки. Очакват ви грандиозни и мащабни идеи, при което някои дреболии е възможно изобщо да ви убягнат от вниманието.
   Напрежението от изминалия месец ще изчезне още с настъпването на октомври. Важно е да съставите план, който да следвате, и най-вече да опитате да се поучите от грешките, които сте допуснали в миналото.
   До средата на месеца се отпуснете и не позволявайте чувствата да ръководят решенията, които взимате, и действията, които предприемате. Стремете се да укрепите вярата си в моментите, когато ви е трудно да прецените дали постъпвате по най-правилния начин. Изграждайте солидни връзки и контакти с хора, от които можете да почерпите опит и знания.
   Около средата на месеца се доверете на интуицията си по отношение на конкретна инвестиция. Моментът е изключително благоприятен за осъществяване на пътуване за удоволствие.
   През втората половина на месеца засилете активността си на работното място и ще бъдете доволни от постигнатото. Финансовото ви положение ще бъде стабилно, но в това направление трябва задължително да се придържате към разума. Съобразявате разходите си с приходите, които получавате.
   В любовта разрешавайте навреме възникващите конфликти в отношенията си с интимната половинка.