Месечен хороскоп за октомври 2017 г, за зодия Козирог
 През есента Козирозите са склонни да погледнат на развитиетто на кариерата си от нова гледна точка, обръщайки повече внимание на стила и имиджа си в работата.

След 20-ти октомври вие ще поискате за себе си повече свобода, ще се появят нови интереси и контакти в живота ви. Може да ви обземе страст да експериментирате, а до края на месеца периодът е съвсем подходящ да внесете нещо ново в живота си.
   Краят на месеца пък изобщо е възможно да ви донесе лесни успехи, с което вие не сте свикнали.
   С настъпването на октомври ще се наложи изключително точно да разпределите времето си, за да е достатъчно да изпълните както работните, така и личните и битовите си ангажименти. На много от вас ще се наложи да укрепят имунитета на организма си, за да успеете да издържите в условията на увеличаващо се работно време.
   До средата на месеца не си позволявайте да предприемате рисковани ходове. Отличната информираност ще ви позволи да се справите с някои от предизвикателствата, изпратени ви от съдбата. Създавайте работещи партньорства с хора, които имат сходни на вашите разбирания. Около средата на месеца ще се наложи да осъществите пътуване по лични въпроси, което може да постави на изпитание емоционалната ви устойчивост.
   През втората половина на месеца отделете достатъчно време за пълноценен отдих и се върнете към нормалния ритъм на работа и живот. Положителните емоции и желанието за постигане на вътрешна хармония може да се окажат ключови в живота ви като цяло.
   Близостта със семейството и партньора в любовта ще ви дава сили да се движите напред, изпълнени с вяра, че имате пълната подкрепа на обичаните от вас хора.