Месечен хороскоп за октомври 2017 г, за зодия Стрелец
 Месецът носи на Стрелците голямо оживление в любовния им живот, маса ярки впечатления, срещи и взаимни подаръци.

   През първата седмица на октомври вие ще бъдете потопени в някакви частни ангажименти, молбите на приятелите ви ще бъдат по-важни от вашите собствени интереси. Затова пък през втората и третата десетдневка на месеца вашият знак ще затанцува в свежи тонове, в живота ви ще се появи допълнителна свобода във вид на пари, подкрепени с добра позитивна нагласа.
   В личния ви живот около 28-ми ще се появят някакви важни промени или срещи, променящи живота ви.
   Докажете на какво сте способни в професионален план! Късметът ще бъде на ваша страна през октомври, но трябва да сте готови да се разделите с част от предразсъдъците си.
   До средата на месеца позитивната нагласа и правилно предприетите ходове ще осигурят стабилното развитие на предприетите от вас инициативи.
   Спънки и трудности по пътя ще има, но в крайна сметка точно така насладата от финалните положителни резултати ще бъде по-голяма. Работата в екип ще ви спестява на ценно време, което може да посветите на други инициативи.
   През втората половина на месеца ще разполагате с отлични възможности да осъществите инвестиция, която в бъдеще ще ви носи отлични резултати. Важно е в отношенията с интимната половинка да не се поддавате на темперамента и на егоизма си, тъй като заради упорството си рискувате много, а бихте могли да спечелите!
   Здравето ви ще бъде сравнително стабилно, ако избягвате стреса и не пренебрегвате леките настинки!