Месечен хороскоп за октомври 2017 г, за зодия Скорпион
 В началото на октомври може да се наблюдава творческо затишие, когато Скорпионите ще се наслаждават на общуването си, ще събират информация от списания, на купони, в магазини, но няма да предприемат активни действия.

  Затова пък след 9-ти животът им по отношение на работата ще се активизира, ще се появят нови контакти и предложения, вашият знак ще започне да влияе на вкуса, интересите и предпочитанията на хората. Това ще повиши шансовете ви за по-забележима роля в обществото и на работното място.
   След 26-ти по вашия път може да се мерне някакъв много голям късмет.
   Динамиката през октомври ще ви донесе значителни придобивки – както професионални, така и материални. Контролирайте отблизо хода на реализацията на собствените си дела, не пренебрегвайте и съветите, които ви дават хората в прякото ви обкръжение.
   Стремете се до средата на месеца въпросите, които касаят както вас, така и останалите членове на семейството ви, да получат справедливо разрешение. Напълно възможно е част от вас да изпитват сериозен финансов натиск, който може да превъзмогнете с правилно планиране и с отказ от разходи за неща, които не са от първа необходимост за вас.
   Опитайте се да съставите програмата си така, че да е работеща за вас както в делови, така и в личен план. Около средата на месеца отстоявайте позициите си, като работите усилено – така ще спечелите и доверието на влиятелна особа.
   През втората половина на месеца ще почувствате подобряване на стабилността в материалната сфера, но ще нарасне напрежението ви в службата, тъй като е възможно там да настъпят редица промени, върху които вие не бихте могли да упражнявате какъвто и да било контрол.
   В любовта е важно да отделяте достатъчно време за интимната си половинка. Не пренебрегвайте и потребността си от положителни емоции и от пълноценен отдих.