Месечен хороскоп за октомври 2017 г, за зодия Дева
 Началото на октомври ще ви донесе необходимостта да възстановите силите си, които сте изразходили. Вашите изисквания ще бъдат много високи, а за да спазите хармонията между желаното и действителното ще ви помогнат вашите спътници и любими хора.

Понеже както винаги съвършенството е непостижимо, Девите понякога много трудно правят избор.
   Във финансово отношение е необходимо много внимателно да усещат тенденциите, избягвайки силовите решения.
   С повишено внимание посрещнете настъпването на октомври. Ще се сблъскате с големи предизвикателства в личния си живот, особено до средата на месеца.
   Стремете се да не изпадате в паника и да не губите стабилната почва под краката си, защото ще бъде изключително трудно да посрещнете настъпващите около вас изменения. Направете ясна разлика между желанията си и реалността, тъй като рискувате да изпаднете в заблуда за неща, които не съществуват.
   Обмисляйте внимателно всяка своя идея, преди да я предложите на обсъждане сред колеги, пред началник или влиятелна особа.
   Около средата на месеца ще разполагате с отличната възможност да дадете тласък на кариерата си – от това и ще спечелите, и ще осъществите по-голямата част от мечтите си.
   През втората половина на месеца трудностите ще произхождат от нарастването на вътрешното ви напрежение и от липсата на достатъчно увереност в собствените способности. Имайте предвид, че стресът може да нанесе сериозни поражения върху всички сфери на вашия живот.
   Ще успеете да разрешите проблем, който не ви дава покой от месеци, дори от години! Победата ще разсее и облаците в домашното ви огнище.