Месечен хороскоп за октомври 2017 г, за зодия Лъв
 Второто полугодие дава възможност на Лъвовете и Лъвиците да завладеят нови територии, да усвоят нови дейности и да се утвърдят в нови роли, включително благодарение на социалното си и кариерно израстване.

   През октомври вероятно те ще са повече в движение, ще имат важни срещи. Каквото и да купувате, по-добре ще бъде да не икономисвате и да не ограничавате фантазията си.
   Отличен ще бъде месецът за смелите лъвове! Имайте предвид, че оставите ли се на течението, обещанията на звездите може и да не се отнасят конкретно за вас.
   Опитайте до средата на октомври да използвате всяка възможност, дадена ви от съдбата. Не се страхувайте, дори и да смятате, че част от идеите ви са твърде дръзки. Имайте предвид, че късметът спохожда подготвените за него. Търсете съмишленици и работете при отлична организация.
   Не пренебрегвайте потребността си от пълноценен отдих, защото само по този начин ще възстановявате баланса в организма си. Не се поддавайте на манипулации и на внушения, които не са част от личната ви житейска философия.
   Стремете се около средата на месеца да стоите близо до семейството си, за да може лесно да се справяте с предизвикателствата, пред които сте изправени в дома си. В материално и професионално отношение избягвайте да проявявате импулсивност.
   До края на октомври ще настъпи забележим прогрес по конкретна ваша инициатива. Ако в интимната си връзка внесете динамика и разнообразие, ще бъдете предпазени от скуката! В материално отношение преценявайте инвестициите си, за да имате полза от тях в бъдеще.
   Здравето ви ще зависи от грижите, които полагате за себе си.