Месечен хороскоп за октомври 2017 г, за зодия Рак
Бавно, но славно. Под този девиз ще премине за вас по-голямата част от октомври. Вашият организъм моли за малко почивка, дайте му време да се успокои и да натрупа нови сили.

В същото време отношенията у дома ще бъдат много топли и вие ще бъдете в състояние да туширате всякакви спорове и разногласия в семейството си.
   Сега водната стихия не е активна на небето, затова само на 23-24 октомври Раците ще почувстват прилив на вдъхновение и ще са в състояние с един замах за два дни да решат всички задачи за този месец.
   Добър ще бъде за вас настъпващият месец! До средата на периода ще има достатъчно благоприятни възможности да контролирате случващото се около вас в професионалната сфера. Вероятно реалността за много от вас ще е една, но в мислите си ще преценявате по друг начин ситуациите.
   Постарайте се да осъществявате пътувания, благодарение на които ще постигнете нов тласък в кариерата си и в същото време ще установите нови контакти, от които да натрупате допълнителен полезен опит и да намерите шанс да увеличите благосъстоянието си.
   Стремежът ви към съвършенство ще бъде от полза за това, което правите, така че го следвайте – като вродения си навик да правите една крачка напред и две назад!
   През втората половина на месеца много от необвързаните, а и обвързани представители от знака ще бъдат под влиянието на романтичното, което може да ви тласне към авантюри, изблици на нежни чувства и стремеж към трайно обвързване.
   Финансовата стабилност ще ви осигури спокойствието, от което се нуждаете – и не се тревожете за настоящето. Учащите се ще имат възможност да подобрят значително позицията си, ще получат придобивки и допълнителни бонуси заради натрупаните до момента знания.