Месечен хороскоп за октомври 2017 г, за зодия Телец
Очаква ви не най-яркият месец, тъй като тази есен въпросите, свързани с работата, за вас са по-важни от всичко останало.

Не си струва да си губите времето за странични занимания, вашата активност ще ви донесе добри плодове.
  От 13 до 22-ри по-трудно ще общувате с хората и в същото време ще е по-добре за вас да избягвате да правите покупки. Но преди това и след това вие можете добре да укрепите позициите си на работното си място.
  Значителни промени ще настъпят в живота ви през октомври. Още през първата половина на месеца ще се наложи да проявите огромна съобразителност, гъвкавост, дипломатичност и прозорливост – както в професионално, така и в лично, и в материално отношение. Изяснявайте недоразуменията в мига на тяхното възникване.
  Не оставяйте твърде много въпросителни по отношение на делата, от които очаквате конкретни резултати. Проявете повишено внимание и не поставяйте подписа си под документи, с чието съдържание не сте се запознали обстойно.
  Около средата на месеца е важно да се вслушате в шестото си чувство, защото това може да ви предпази от предприемане на погрешен ход, който да ви коства много в бъдеще.
  През последните дни на октомври преосмислете деловите и личните си връзки. Имайте предвид, че, анализирани в дълбочина, нещата не изглеждат по същия начин както сте ги преценили от пръв поглед.
  Общувайте открито и не си поставяйте ограничения, когато създавате нови познанства. Укрепете защитните сили на организма си, тъй като вероятно често ще страдате от бактериални инфекции.