Месечен хороскоп за октомври 2017 г, за зодия Овен
  Вие ще трябва стабилно да коригирате своя стил на поведение, тъй като спокойното есенно време и изобилието от романтични срещи изискват по-нежна рамка за вашия непокорен темперамент.

В средата и в края на месеца ще се справяте много по-лесно с всякакви начинания и действия, отколкото през първите 7-8 дни, а неделя, 19 октомври може да се окаже щастлив ден от всякаква гледна точка.
   С настъпването на октомври ще бъдете подложени на редица изпитания в професионално и в лично отношение.
   До средата на месеца оказваният върху вас външен натиск до голяма степен ще пречи лесно да се ориентирате в обстановката. Правилната нагласа и стабилните ви вътрешни устои ще ви помагат да се справите със съществуващите проблеми. Готовността ви за компромис и за намиране на най-доброто решение ще ви поддържа да не изгубите стабилната почва под краката си.
   Творческият и новаторски подход при всяко положение ще бъде от полза за вас около средата на октомври, когато поредица от служебни срещи ще направи възможна реализацията на по-голямата част от проектите, по които работите напоследък.
   През втората половина на октомври ще се наложи да работите както самостоятелно, така и в екип, дори и с хора, чийто стил на работа не харесвате. Избягвайте да влизате във всякакви спорове. Добре е и да не си позволявате да взимате страна в чужд конфликт.
   Когато подписвате документи, е желателно да проявявате повишено внимание!
   В края на месеца откритият диалог в отношенията ви с интимната половинка ще ви спести множество проблеми в бъдеще.