Любовен профил, според зодията
 Любовен профил, според зодията

Овен
   Любовният профилът на зодия Овен е, че те са огнени, темпераментни и неудържими. Те не се боят да експериментират. Те ще кажат на партньора си именно това, което искат, без заобиколки. Те обичат да запалват огъня преди да избухнат като фойерверкa, но обичат също и ласкателствата. Проблемът при тях е, че могат да се наситят и да се отегчат много бързо. Те имат нужда от партньор, който постоянно внася нови и вълнуващи елементи в интимния им живот. За да запазите пламъка им жив – използвайте сексуални „роли“ и играчки.
   Хората с този зодиакален знак могат да се оглеждат за зодия Риби, тъй като те са изпълнени с еротизъм, и изобретателни партньори според зодия Водолей.
   Телец
   Профилът на хората със зодия Телец показва страстна природа, за която физическото общуване е много важно. Те обичат да действат „по същество“, тъй като отклоненията, фантазиите, възгласите и експериментите не ги привличат. Когато са възбудени, те все пак могат да съумеят да се въздържат и да подходят с ягоди, шампанско и класическа музика. За тях са важни дълбочината на чувствата и силата на връзката – те не са авантюристи, но биха се справили блестящо с еротичния масаж с благовонни масла. Те обичат да докосват, да прегръщат, да се грижат.
   Родените в зодия Телец не се разбират с Близнаци, но със Скорпион ще имат идеална връзка. Тези, които са Козирог, са неизтощими и също ще доставят радост на Телеца.
   Близнаци
   За да плените някого от зодия Близнаци, са ви необходими хитрост, ловкост и интелект. Така не само ще го привлечете, а и ще му дадете онзи риск и онова необикновено приключение, за което мечтае. Те са готови да опитат всичко, което е забавно, възбуждащо или извън правилата. Те са готови да опитат всякакви пози на всяко място в стаята. Когато са възбудени, те са готови да избухнат от вдъхновение.
   Те нямат нищо против разнообразните  партньори. Най-подходящ партньор за тях е зодия Стрелец, тъй като те също търсят и се надяват на разнообразие. Настройването с някой от зодия Водолей също може да се получи. Козирогът е ненаситен и Близнаците ще трябва да вложат цялата си енергия и находчивост за да го заситят. Зодия Дева също може да подхвърли интригуващи идеи на някой от зодия Близнаци.
   Рак
   Ракът е творчески настроен в леглото. Той се старае да задоволи своите нужди и тези на партньора си. В същото време обаче те могат да бъдат доста срамежливи – не очаквайте подканяне и инициатива, преди да сте ги предразположили. Хората от зодия Рак са верни и очакват вярност, дори и да си позволят някой флирт. Тяхната ревност може да избликне неочаквано, но ще идва от дълбоко.
   Ракът трудно може да се свърже с Овен, защото последният е твърде свободолюбив. Стрелецът ще изглежда твърде непостоянен. Най-чувствена и завладяваща може да бъде връзката с Дева. Насладата от любимия човек, продължителният акт и интимните разговори са нещо, което ще зарадва и двете страни.
   Лъв
   Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието. Те не пестят енергията си, но се стремят да задоволяват своите нужди и търсят някой, който да им отговори със същата страст и ентусиазъм. Хората, които са със зодия Лъв, са умели любовници, но обичат да играят по правилата и да следват вече избраните „маршрути“. Новите идеи в кревата ще трябва да идват от партньорите им. Важно е да ги накарате да мислят, че идеята им е дошла на тях – в противен случай скоро ще бъде забравена.
   Връзката между Лъв и Телец функционира много добре, тъй като и двете страни се радват на сексуалните умения на своя партньор. Козирогът и Лъвът също са добро съчетание – лъвът чувства огромната страст и внимание, които са насочени към него, и се счита за знаменитост. Споровете между Лъв и Стрелец могат да бъдат страшни, но сексът при сдобряването ще бъде върховно удоволствие.
   Дева
   Онези, които са родени с този зодиакален знак са пример за нежност. Те предпочитат да бъдат по-умерени в желанията си. Техен стремеж е да удовлетворят партньора си като постепенно му дадат това, от което се нуждае, без да бързат. В същото време споменът за тях остава дълго. Когато изпитат не само привличане, а и доверие, Девите са пламенни и силни – просто „пускат юздите“. Съперничеството между Дева и Водолей може да е проблемно, но Дева и Козирог са съчетание, което удовлетворява и двете страни без да има някакви взаимни ограничения. Скорпион и Дева могат да бъдат наистина пламенни любовници – когато се разберат кой „да бъде отгоре“.
   Хората от зодия Дева считат Лъвовете за твърде егоцентрични и сексът при тях най-често може да се използва като оръжие.