Ето с какво една жена отблъсква мъжете според зодията
Има женски качества, характерни за всяка една зодия, които просто влудяват мъжете.

Добре е да ги знаете, за да поработите върху тях и да ги отстраните. Да, съвършени хора няма, но има неща, които могат да превърнат и най-красивата дама в неутешима самотница.
Ето ги и тях:
   Овен
   Вие гледате с пренебрежение на мъжете. Те за вас са по-нисша класа и… това ви личи!Давайте го по-кротко с командите и самодоволството. И с острия език! Никой не обича да му се налагат и да го обиждат постоянно.
   Телец
   Толкова категорично сте убедени, че вашата философия за живота е най-правилна, че се запъвате като магаре на мост за всичко, различно от нея. Което дразни! При това не само мъжете. Другото ви отблъскващо качество е манията ви винаги да сте над другите.
   Близнаци
   Разберете веднъж завинаги, че не е нужно да казвате всичко, което ви мине през главата! Усещането за такт страшно много ви липсва. Освен това прекалено много дърдорите.Останалите не могат да ви вземат думата.
   Рак
   До такава степен искате всички хора да ви харесват, че често пренебрегвате именно тези, които наистина държат на вас. Но това, което най-дразни мъжете, е скритата ви (е, не винаги скрита) ревност! Господата не обичат половинките им да се вживяват в ролята на частни детективи.
   Лъв
   Само някой да не се съгласи с вас и си показвате острите нокти! Защо? Приемете, че всеки има право на мнение. И колкото и да не ви се вярва, вашето не винаги е най-правилното.Другото, което не се харесва на мъжете, е вашата разточителност.
   Дева
   Критика, критика и пак критика! Вие постоянно това правите. Мрънкате и нареждате за всичко. Макар да сте убедени, че го правите за добро, истината е, че много дразните. На всичкото отгоре трудно се отпускате и не умеете да се забавлявате.