Месечен хороскоп за септември 2017 г, за зодия Водолей
 В началото на есента главният ваш стимул ще бъде потребността ви от силни емоции от нови впечатления. Можете да откриете в себе си нови таланти, като следствие от това платното на вашия живот буквално ще заискри с нови сюжети, ярка музика и свежи багри.

   В този порив много Водолеи ще поискат да забравят за предишната си работа или изцяло ще променят своя подход към нея. Ако решите да вземете кредит или да затънете в дългове, не забравяйте чувството си за мярка, иначе може да прекалите.
   Периодът в средата на месеца, около 15-20, не е много успешен. На пътя ви ще застанат редица обективни препятствия, които ще забавят намеренията ви, но и също така ще ви позволят по-добре да вникнете в тях.
   Краят на месеца обещава да бъде много спокоен и благоприятен. Дотогава всички решения ще бъдат дълбоко премислени и почувствани, затова в живота ви ще се възцари покой, удовлетворение и лесно постигане на всякакви цели.
   Началото на септември ще ви донесе късмет, лекота и нови неща в живота ви. Вие не само ще осъзнаете какво сте искали, но и ще можете бързо да реализирате желанията си. Възможно е незабелязано да се променят стандартите в личното общуване и да ви се наложи да вкарате своята фантазия в определени рамки.
   Водолеите ще трябва постепенно да се отказват от свободния стил на живот, очакват ви доста сериозни предложения. По-добре не харчете парите си лекомислено.