Месечен хороскоп за септември 2017 г, за зодия Стрелец
 Събитията през този месец ще ви засегнат най-непосредствено. Възможно е да се появят достойни партньори, заедно с които ще сте в състояние да реализирате най-смелите си мечти от последните години, а мащабът на възможните постижения или промени в живота ви ще бъде максимален.

   Не бива обаче заради своите грандиозни проекти да забравяте тези, които са винаги до вас. Вашите претенции за лидерство трябва да бъдат умерени и обосновани, за да не отблъснете от себе си много хора. Като цяло месецът сочи духовен пробив и мощно обновление на живота.
   Това трябва да стане благодарение на ново общество или отделни лица, способни да ви открият нови пътища, да ви покажат многообразието на пълноценния живот.
   През този месец мнозина Стрелци ще съумеят да разчупят отживелите стереотипи, да се решат на значителни промени в работата и в живота у дома.
   Най-добре ще е да планирате покупките и важните срещи за първата десетдневка, когато повечето звезди ще са по-благосклонни към вашия знак. До края на месеца мнозина от вас ще бъдат погълнати от делничното текучество и към пълноценен живот ще могат да се върнат едва след 2 октомври.
   Септември ще донесе на Стрелците множество различни планове и идеи, част от които ще можете да реализирате в близко бъдеще, а останалите ще можете да зафиксирате за една по-далечна перспектива.
   През първия месец на есента ви очаква много общуване с приятели. Именно с помощта на своите приятели сега може да срещнете своята нова любов, а може би дружбата с някого през този месец да прерасне в романтични отношения.
   В кръга ви от приятели е възможна промяна, ще се появят нови приятели и съмишленици. През септември вие също така ще мислите много за подобряването на своето материално положение.
   От идеите, които са ви дошли, избирайте не онези, които ще ви позволят да получите максимална изгода в най-кратък срок, а онези, които ще ви дават стабилен доход в продължение на дълго време.