Месечен хороскоп за септември 2017 г, за зодия Везни
 Целият месец ще протече много спокойно и миролюбиво, затова пък последната седмица ще ви донесе умопобъркваща активност и изобилие от благоприятни възможности.

   Ще имате достатъчно свободно време, за да се занимавате с това, което ви е интересно. Не поемайте върху себе си излишна работа, а просто се наслаждавайте на приятните страни на живота, любовта и вниманието на околните.
   За жените този период е особено успешен, тъй като това е прекрасно време за покупка на нови дрехи, украшения, декоративни и интериорни предмети. Не се притеснявайте да промените своя имидж, да украсите и облагородите обстановката, в която живеете.
   Най-активните от Везните може да изпитат образователен бум и за кратко време да напреднат много в своето професионално и общочовешко развитие. А след 25-ти се постарайте да не пропуснете нито един шанс, за мнозина това ще бъде период на невероятен успех.
   В творческо отношение началото на септември ще стане продължение на август. Затова ще имате време за последните нюанси в реализацията на някои летни идеи.
   До 10-11-ти е най-подходящото време да се погрижите за своя по-добър външен вид и представителност. Една-две придобивки ще ви осигурят ново настроение за цялата есен и вашите желания ще се сбъдват.
   През втората половина на септември Везните ще бъдат раними в общуването и не бива да вземат решения под влияние на емоциите си.