Месечен хороскоп за септември 2017 г, за зодия Дева
Този и целият следващ след рождения ви ден месец ще бъдат крайно важни за вашето развитие. Ще имате няколко възможности да смените работата си или да получите повишение и това може рязко да издигне жизненото ви равнище.

  Сега вие сте в състояние да постигнете голямо влияние и авторитет, но в никакъв случай не трябва да игнорирате закона и да пренебрегвате хората, които зависят от вас. След 14 септември много неприятности и трудни обстоятелства ще останат встрани и във вас ще се появи увереност в своите сили.
  Звездите като че ли специално правят всичко, за да стане този септември времето на вашия пробив. Остава и вие самите да повярвате в това.
  Очаква ви много бурен и доста делови месец, участия в солидни бизнес-проекти и решителни промени в собствения ви имидж и сфера на интереси. Вашите таланти ще бъдат търсени и необходими в много сфери на живота. Старайте се винаги да общувате само с професионалисти и да избирате най-лаконичните решения.
  През първия есенен месец за Девите ще бъде характерен стремежът към повишаване на своите доходи и печалби. Ще работите много и продуктивно, за да постигнете желаното равнище.
  Не по-малки могат да се окажат и вашите разходи, но много от покупките през този месец ще се окажат сполучливи. В личните взаимоотношения ще се набележат хубави тенденции.
  През септември е възможно да започнат нови, доста перспективни романтични взаимоотношения. В съществуващите връзки ще има стремеж към стабилност, постоянство и плавно развитие.
  През септември ще се окажат ефективни и всякакви възпитателни занимания с вашите деца.