Месечен хороскоп за септември 2017 г, за зодия Лъв
 През този месец вие ще можете да намерите и да привлечете с идеите си хора, които ще са ви много полезни. Това, за което фанатично сте мечтали през последните години, може за няколко седмици да се превърне в реалност.

   Съдбата ви дава в ръцете печеливш билет във вид на покровителство и подкрепа от силните на деня. Вие ще получите възможност да се изявите пред публика и да споделите онова, което така силно ви вълнува, някои е възможно да напишат добра книга, статия или научен труд.
   Постарайте се да направите така, че вашето творчество да бъде значимо за всички, а не само за тесен кръг познати. Колкото по-широка и мащабна е вашата мисъл, толкова по-голяма е вероятността тя да бъде подкрепена отвън.
   След 15 септември ще ви се наложи да покажете целия си талант и умение, за да не пропуснете шансовете си.
   Това лято беше за вас ярко и наситено, но сега настъпва времето на спокойното ежедневие. Есента вероятно ще повиши стремежа ви към нови доходи.
   Вие би трябвало да сте отлично осведомени за всичко, което се случва около вас, за да се впишете успешно във всеки един кръг на общуване. За известен период може да прегърнете философията на минимализма, купувайки си само онова, което ви е необходимо.