Месечен хороскоп за септември 2017 г, за зодия Рак
 Някакви нови лични интереси ви заставят да преразгледате своето отношение към работата си. Ще можете по-свободно да се отнасяте към своите задължения, да разтоварите своя работен график и повече време да отделяте на личното си развитие. Прекалената съсредоточеност върху един въпрос би трябвало да се смени с богат културен живот.

   Струва си да си спомните за театри, спортни състезания, музеи, паметници на архитектурата, религията и историята. В тази връзка подходящи ще се окажат посещения на исторически места, четене на философски романи, общуване с високообразовани хора.
   Всички тези събития ще разширят и обогатят вашето мислене и в крйна сметка ще окажат благотворно влияние върху вашата работа. Ще можете да видите нов смисъл в нея, ще се освободите от много остарели методи и ще установите по-ползотворни отношения с колегите и дори с конкурентите си.
   Oтначало вие може да действате по-бавно, а после бързо да изпълните програмата си с две седмици по-рано. Полезно ще бъде с усилие на волята и лично решение да се освободите от старите атрибути в своя живот.
   Обучението и пътуванията ще изискват от вас мобилност. В края на месеца е вероятно да направите най-успешните си покупки.
   Раците ги очакват приятни събития в семейните отношения. Можете да установите прекрасни отношения с роднини, родители, с членовете на вашето семейство.