Месечен хороскоп за септември 2017 г, за зодия Близнаци
 Септември и следващият месец октомври е възможно да преобърнат живота ви. Вълните на обновление ще се сменяват с периоди на стабилно безветрие и обратно. Пред вас ще се откриват такива възможности, в които ще ви е трудно да повярвате.

   При мнозина от вас ще се появи такава смелост и увереност, каквито по-рано са нямали и звездите ви съветват да не стоите пасивно и да не спирате в своето движение напред. През септември вие ще направите преоценка на силите си и ще формирате нови цели, особено в творческите занимания и личния живот.
   Вие започвате да строите живот на друго ниво, затова и жизненият ви ритъм може рязко да се ускори и вие ще правите едновременно много неща – ще работите, учите, пътешествате, преподавате, създавате ново семейство и ще се разделяте със старите си познати. Обърнете внимание на тези вероятни перспективи, те заслужават това.
   От 1 до 11 септември в живота ви вероятно ще се появят контакти и познанства с ярки и знаменити хора, чието влияние ще доведе до качествено различно възприемане на живота.
   Във всичко останало животът ще си тече не толкова бурно както през лятото. Старайте се да поддържате добри отношения с колегите на работното си място и в обслужващата сфера, тогава всичко ще постигате лесно и бързо.
   През първия месец на есента Близнаците могат да започнат нови любовни отношения. Настроението ви е романтично и ако сте самотни, сте готови да се влюбите.